Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους άφησε με το στόμα ανοιχτό – Τι ζήτησε από άνθρωπο του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους άφησε με το στόμα ανοιχτό στο Ρέντη καθώς με το καλημέρα ζήτησε από άνθρωπο του Ολυμπιακού να γίνει βοηθός του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι μπαρουτοκαπνισμένος και κόβει το μάτι του.

Την Κυριακή, έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο Μεντιλίμπαρ βρέθηκε από νωρίς το πρωί (09:00)

στο Ρέντη, όπου είδε τις εγκαταστάσεις, μίλησε στους παίκτες και είδε σε βίντεο τους αγώνες της Φερεντσβάρος, ώστε να ετοιμάσει τα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων.

Εκτός των άλλων, όπως ήταν φυσικό ο Μεντιλίμπαρ είχε μεγάλης διάρκειας ενημέρωση από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους άφησε με το στόμα ανοιχτό – Τι ζήτησε από άνθρωπο του Ολυμπιακού

Βλέπετε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν αυτός που έκατσε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην άκρη του πάγκου των ερυθρόλευκων, κοουτσάροντας την ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ ενθουσιάστηκε από την προσωπικότητα και τις γνώσεις του προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, από τον οποίο ζήτησε να είναι στο σταφ του.

Να θυμίσουμε πως ο Μεντιλίμπερ δεν έχει έρθει με πολλούς συνεργάτες, οπότε υπάρχει χώρος για τον χαρισματικό Έλληνα προπονητή.

Ο ίδιος ο Ολυμπιακός, αν και δεν έχει πρόβλημα να του κάνει το χατίρι, δεν θέλει να διαταράξει στην παρούσα φάση τον σχεδιασμό της Κ19 ενόψει και τον παιχνιδιών με τη Λανς.

Όμως όπως φαίνεται, εκτός του ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία Μεντιλίμπαρ – Συλαϊδόπουλου, στο μέλλον δεν αποκλύεται ο Συλαϊδόπουλος να βρεθεί στο σταφ του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είπε απίστευτη ατάκα για τον Κώστα Φορτούνη (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα