Ολυμπιακός: Ο Μεντλίμπαρ πάει για τρελές εκπλήξεις

Ολυμπιακός: Ο Μεντλίμπαρ πάει για τρελές εκπλήξεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ, με ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο μάλιστα έρχεται μετά από ένα καταστροφικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους, ενάντια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου η ομάδα του Πειραιά έχασε με το βαρύ 1-4.

Τι όμως σκέφτεται ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ για το

παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τους πράσινους;

Μία σκέψη που δούλεψε ο Βάσκος είναι να μπει ο Γιώργος Μασούρας στη θέση του Άντρε Όρτα ή ακόμα και του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι ντεφορμέ.

Ολυμπιακός: Ο Μεντλίμπαρ πάει για τρελές εκπλήξεις

Ο Μασούρας, θέλει ο Μεντιλίμπαρ, να δώσει αυτό που δεν έδωσαν οι Όρτα και Φορτούνης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Ισραηλινούς. Δηλαδή θέλει πρέσινγκ ψηλά και μαρκαρίσματα.

Ο Μασούρας λοιπόν είναι πιθανό να παίξει σαν δεύτερο φορ, ενώ έκπληξη αναμένεται και στη θέση του δεύτερου στόπερ, δίπλα στο Νταβίντ Κάρμο, όπου ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε το νεαρό Νέλσον Άμπι.

Ο Μεντιλίμπαρ λοιπόν σκέφτεται ίσως να παίξει με δύο αριστεροπόδαρα στόπερ εκτός αν προτιμήσει έναν από τους Μπιανκόν ή Ντόι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι σίγουρο πως θα κάνει πράγματα για να διορθώσει τις όποιες ανορθογραφίες, τις οποίες εντοπίζει σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Χάσμα με Μασούρα – Στο τέλος θα το «καθαρίσει» ο Μαρινάκης

Έλληνας φορ για Στουτγκάρδη – Κεφάλαιο Πογέτ και Μασούρα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μεντλίμπαρ,olybiakos, mentlibar