Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει «χάσει» τον Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δύο σημαντικές προσθήκες στην επίθεση. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πρέπει να βρει τρόπο να τον κρατήσει «ζεστό». Διότι, ο Μαροκινός αποτελεί «κεφάλαιο» ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί. O παίκτης-γκολ του Ολυμπιακού

(207 ματς/89 τέρματα) τα πρώτα τρία χρόνια και εκείνος που σήκωσε το κουπί σε φιλικά (σ.σ.: σκοράροντας συνεχώς) και στα δύο ματς με την Γκενκ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης έφερε τον Μαροκινό σκόρερ ως τελευταία λύση επιθετικά. Μολονότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αποφανθεί να παίζει με σχεδόν δύο επιθετικούς και η ομάδα έχει τρεις αγώνες την εβδομάδα.

Μολονότι, ο Γιόβετιτς ακόμη δεν είναι 100% fit, ο Μαροκινός δεν σηκώνεται καν για ζέσταμα. Ας μην ξεχνάμε, πως κοστίζει σχεδόν 2 μύρια στο club. Δεν τα λες και λίγα.

Επιπρόσθετα, ο Ελ Αραμπί έχει επιρροή στα αποδυτήρια (και δη στον συμπατριώτη του Ελ Κααμπί) και ως «κεφάλαιο» χρειάζεται την ανάλογη διαχείριση.

Τουλάχιστον, για να μην μουρμουράει στους συμπαίκτες του… Και όχι μόνο δηλαδή. Η σεζόν είναι μεγάλα, τα παιχνίδια πολλά. Με άλλα λόγια, μπορεί να τον χρειαστεί ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά…

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό και το μοναδικό φετινό γκολ του Ελ Αραμπί

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα