Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης είναι σε καλό δρόμο να ανανεώσει…

22:38 3/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι μία από τις πολλές υποθέσεις που έχει ανοικτές ο Ολυμπιακός. Ειδικά στους Έλληνες τα θέματα είναι πολλά. Η ομάδα του Πειραιά είναι σε καλό δρόμο όμως για να αρχίσει να τα κλείνει ένα ένα.

Από όλες τις υποθέσεις η πιο σημαντική είναι αυτή του Κώστα Φορτούνη. Ωστόσο, πολύ δύσκολη περίπτωση. Κυρίως λόγω του γεγονότος πως και ο Ολυμπιακός

και ο Φορτούνης νιώθουν να έχουν κάνει τον κύκλο τους. Το έχουμε αναφέρει.

Αυτή του Γιώργου Μασούρα έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η Μπόχουμ έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα και αυτό έκανε τον Ολυμπιακό να τρέξει και να «κλειδώσει» τον Μασούρα. Κάπου και λογικό είναι. Διότι, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κάνει εξαιρετική σεζόν και έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της ομάδας.

Η δεύτερη υπόθεση που πάει καλά είναι αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Στον Ολυμπιακό αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως θα είναι δύσκολη η αναζήτηση γκολκίπερ το καλοκαίρι. Με αμφίβολα αποτελέσματα σε ότι έχει να κάνει το αν θα βρεθεί καλύτερος. Ο δε Έλληνας τερματοφύλακας έχει σταθερή παρουσία δύο σεζόν τώρα.

Ο Ολυμπιακός έχει το κεφάλι του ήσυχο με την περίπτωσή του. Ο 35χρονος τερματοφύλακας δε είναι σε εξαιρετική κατάσταση σε ότι αφορά το κορμί του, τα εργομετρικά του. Με άλλα λόγια, η ηλικία του δεν φαίνεται πουθενά. Ούτε στα αντανακλαστικά, ούτε στην ελαστικότητα έχει θέμα ο Πασχαλάκης. Σε μία από της καλύτερες φάσεις της καριέρας του είναι.

Όλα αυτά τα ξέρουν, από πρώτο χέρι, στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο λόγος που έκαναν δεύτερη προσέγγιση στον Έλληνα τερματοφύλακα. Αυτή πήγε πολύ καλά. Κατέστη σαφές πως οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν λίγο σε χρήματα και μοιάζει να είναι τυπικό το θέμα της ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια πλέον…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα