Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ φέρνει όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια – Μήπως έχει αργήσει ο Μπαρτζώκας;

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει αρκετά κενά στο ρόστερ του, κάτι που όλοι γνωρίζουν, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας για παίκτη.

Το θέμα δεν είναι πλέον μόνο ποιοτικό αλλά και ποσοτικό, αφού πρέπει συνέχεια να γίνονται αλχημείες προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργούνται. Και φυσικά μία νίκη κόντρα στον Προμηθέα δεν αλλάζει τα πράγματα.

Οι τραυματισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο στους «ερυθρόλευκους», που έχουν δει τους παίκτες τους να

αντιμετωπίζουν προβλήματα και να χάνουν σημαντικές αναμετρήσεις.

Πρώτοι από όλους ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Λουκ Σίκμα, με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί ελάχιστα και να τραυματίζεται και τον δεύτερο να μην παίζει καθόλου καλά και πλέον να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την παραμονή του, ενώ δείχνει πολύ επιρρεπείς στους τραυματισμούς.

Ο Έλληνας κόουτς είδε πλέον και τον Νικολά Μιλουτίνοφ να σπάει το δάχτυλό του, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ και μπορεί να χάσει και τα δύο ματς στη διαβολοβδομάδα που μόλις αρχίζει στη Euroleague.

Ολυμπιακός: Έχει αργήσει ο Μπαρτζώκας να πάρει παίκτη;

Η απουσία του Σέρβου σέντερ αφήνει ένα τεράστιο κενό στο «5», αφού το ρίσκο που πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να αρχίσει τη χρονιά μόνο με δύο ψηλούς δεν του βγαίνει καθόλου.

Παίκτης στο «4» να ανέβει να βοηθήσει δεν υπάρχει και όσες φορές το έκανε ο Σίκμα ήταν πραγματικά μία τεράστια τρύπα.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, μόνο εκεί ψάχνει παίκτη, δηλαδή κάποιος που να βοηθάει και στις δύο αυτές θέσεις και δεν θα πάρει γκαρντ όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Ο λόγος είναι ότι θα περιμένει τον ΜακΚίσικ που σίγουρα μπορεί να δώσει πάρα πολλά και να βοηθήσει την ομάδα με την εκρηκτικότητα του και όχι μόνο.

Ωστόσο τα ερωτηματικά για τον ψηλό είναι πάρα πολλά, αφού η ομάδα του Πειραιά δείχνει ότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί την κουράζουν και οι παίκτες δεν έχουν δυνάμεις.

Ο Μιλουτίνοφ θα είναι εκτός. Ο Τανούλης δεν παίρνει ευκαιρίες στην Ευρώπη και ο Φαλ θα πρέπει να αγωνιστεί πάρα πολλά λεπτά τα οποία μπορεί να τον φέρουν και αυτόν πολύ κοντά σε νέο τραυματισμό, αφού μην ξεχνάμε ότι ταλαιπωρήθηκε και εκείνος στην έναρξη της σεζόν.

Αυτά φυσικά θα βγουν σε αγωνιστικά προβλήματα και ο Ολυμπιακός αν δε βρει άμεσα λύσεις κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω στη Euroleague, αφού όπως έδειξε κόντρα στην Μπασκόνια, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο επόμενος αντίπαλος, ενώ ακολουθεί ο ανεβασμένος Ερυθρός Αστέρας στο ΣΕΦ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μιλουτίνοφ, – Μήπως, Μπαρτζώκας,olybiakos, miloutinof, – mipos, bartzokas