Ολυμπιακός: Οι κινήσεις που δείχνουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να τον κάνει σαν τη Παρί Σεν Ζερμέν

13:28 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Οι κινήσεις που δείχνουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό κάτι σαν τη Παρί Σεν Ζερμέν της Ελλάδας.

Τι έγινε με την Παρί; Οι μέτοχοι αποφάσισαν να επενδύσουν τρελά λεφτά στην ομάδα, πριν από κάποια χρόνια, με τους Γάλλους να αποκτούν

τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι έως τώρα κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, δείχνουν πως ο πρόεδρος της ομάδας έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει επίπεδο τους ερυθρόλευκους, κάνοντάς τους τους «γκαλάκτικος» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είδαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκάθαρα τα δύο τελευταία χρόνια πως η… «φτώχια τρώει τον παρά». Καλό να υπάρχει ένα ταβάνι για το περιορισμένων δυνατοτήτων ελληνικό πρωτάθλημα, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα σου βγει. Και στον Ολυμπιακό δεν βγήκε.

Νέοι σε ηλικία παίκτες, μεστή μεταγραφική προσέγγιση, προσεκτικές αγορές, ναι, καλό είναι να συμβαίνουν όλα αυτά. Όμως αν συμβαίνουν δίνουν και… ευκαιρία στους αντιπάλους σου να σε κοντράρουν.

Ολυμπιακός: Οι κινήσεις που δείχνουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να τον κάνει σαν τη Παρί Σεν Ζερμέν

Έτσι πλέον, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κινείται από τη μεταγραφική μεταγραφική περίοδο του χειμώνα στη λογική, «πέντε παικταράδες και να κάνουν την διαφορά».

Ήρθε ο Ποντένσε το καλοκαίρι, ήρθαν οι Κάρμο, Όρτα και Τσικίνιο τον χειμώνα και τώρα, για το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για άλλον έναν σέντερ μπακ επιπέδου Κάρμο και για έναν επιθετικό με εύκολο γκολ.

Είδαν στον Ολυμπιακό πως με τον Κάρμο στην άμυνα, συμμαζεύτηκε η κατάσταση και μάλιστα ξεπετάχτηκαν και παίκτες που ευεργετήθηκαν από την παρουσία του Κάρμο, όπως ο Ορτέγκα.

Το ίδιο και στη μεσαία γραμμή, όπου οι Τσικίνιο και Όρτα έκαναν υπερ-παίκτη τον Έσε και από το κέντρο και μπροστά, όταν οι νεαρός Αργεντίνος είχε διακριθεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, κυρίως για τις ανασταλτικές του ικανότητες.

Παικταράδες, με καλά λεφτά και πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα, είναι η σκέψη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό.

Παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν, που με την ίδια λογική έκοψε για χρόνια το… βήχα στους υπόλοιπους στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Κοιτάζονταν οι παίκτες μεταξύ τους με την κίνηση Μεντιλίμπαρ πριν τον αγώνα με τον Άρη

Τρίζει το Καραϊσκάκης – Έστειλε παικταρά ο Μέντες στο Καραϊσκάκης να δει τον Ολυμπιακό;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα