Ολυμπιακός: Οι συμβουλές του Μαρτίνς σε Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα (vid+pics)

Κόντρα στον Ατρόμητο βρέθηκε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου, στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-0, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Από τη στιγμή που

ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες και η ομάδα του Πειραιά πήρε… μπροστά, τα πάντα ήταν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο ματς. Στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει και αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους βασικούς.

Όπως τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, βάζοντας μέσα στο ματς τόσο τον Ραντζέλοβιτς, όσο και τον Λοβέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το άλμα και οι μνηστήρες του Καμαρά

Ο δεύτερος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος, μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τον κορονοϊό που είχε νοσήσει. Οπότε και ο Αργεντινός μέσος ήθελε να δείξει πράγματα, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Εκεί, προφανώς, οφείλεται και η φάση του 3-0 στο ματς. Βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη και ενώ είχε την επιλογή να δώσει στον ολομόναχο Ραντζέλοβιτς προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τη φάση.

Δεν τα κατάφερε, αφού του έκλεισε το οπτικό πεδίο ο Γιαννιώτης, αναγκάστηκε να πάει στο πλάι και να δώσει την ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 3-0 του αγώνα.

Φάση στην οποία περίμενε ο Ραντζέλοβιτς την πάσα για να σκοράρει ο ίδιος, αλλά δεν την πήρε.

Για αυτό και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς ναι μεν είχε στο μυαλό του να συγχαρεί τους παίκτες του για τη νίκη, αλλά και να μιλήσει στους δύο παίκτες του.

Αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τη λήξη του ματς, και έπιασε τον Ραντζέλοβιτς. Του μίλησε, τον συμβούλευσε ώστε να μην τα παρατάει και το βάζει κάτω και να συνεχίζει μέσα στο χορτάρι και ας μην του… κάτσει μία φάση.

Στη συνέχεια έπιασε και τον Λοβέρα. Επίσης του μίλησε, το έκανε και μέσα στα αποδυτήρια. Του έδωσε επίσης τη συμβουλή του για τη συνέχεια.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Μαρτίνς ενεργεί έτσι. Αρκετές είναι οι φορές που μιλάει στους ποδοσφαιριστές του και ιδιαίτερα στους νεαρούς σε ηλικία, όπως είναι οι Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα.

Τους πιστεύει και θέλει να τους βλέπει στο γήπεδο όπως πρέπει.

Στο παρακάτω βίντεο του Olympiacos TV φαίνεται στο 5:47, η στιγμή που ο Μαρτίνς μιλάει στον Ραντζέλοβιτς…



Το άρθρο Ολυμπιακός: Οι συμβουλές του Μαρτίνς σε Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα (vid+pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα