Ολυμπιακός: Πώς Καμαρά και Ποντένσε έδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακόμα ζωντανό

Ολυμπιακός: Πώς ο Καμαρά και ο Ποντένσε έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι ακόμα ζωντανό στην Ελλάδα παρά τις προσπάθειες να γίνει κάτι άλλο από το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή (σ.σ. δηλαδή το ποδόσφαιρο).

Ο Μαντί Καμαρά… ξάφνιασε πολλούς (σ.σ. και τον γράφοντα) με την απόδοσή του με τον Παναθηναϊκό. Καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και μαζί με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού

χθες Γιάννη Κότσιρα, καλύτεροι παίκτες του γηπέδου (σ.σ. αδικείται ο Γιώργος Μασούρας που έτρεξε για τρεις αλλά αν δεν βάλεις… γκολ).

Ο Μαντί Καμαρά έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό, δηλαδή έχει αποφασίσει να φύγει ή μέσα στον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και στον απόηχο συνέντευξης του παίκτη σε μέσο της πατρίδας του, που είπε ως εδώ και τρία χρόνια θέλει να φύγει και ο Ολυμπιακός δεν τον αφήνει, ο Μαντί Καμαρά έδειξε πως τελικά αλλιώς είναι το κανονικό ποδόσφαιρο και αλλιώς έχουμε μάθει να το βλέπουμε στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Πώς Καμαρά και Ποντένσε έδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακόμα ζωντανό

Ο παίκτης έκλεισε τα αυτιά και τα μάτια σε ότι γράφεται και έκανε ματσάρα με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα η… μπάλα τα έφερε έτσι που ήταν παράλληλα και ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς αυτός έχασε το πέναλτι και πήραν την πρόκριση οι «πράσινοι».

Όλοι οι συμπαίκτες του Καμαρά έσπευσαν να τον παρηγορήσουν ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με στόρι του στο Instagram.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επίσης, μας θύμισε γιατί το κανονικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του ανθρώπου.

Ο Ποντένσε έσπευσε να κάνει πλακίτσα στον Γιούρι Λοντίνγκιν, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πορτογάλου, στην διαδικασία τον πέναλτι.

Κανονική πλάκα, με γελάκια. Ο Λοντίγκιν μάλιστα αν και απογοητευμένος χαμογέλασε στην πλάκα του Ντάνιελ Ποντένσε.

Θυμίζουμε ότι Λοντίγκιν και Ποντένσε ήταν το 2019 μαζί στον Ολυμπιακό στο πρώτο πέρασμα του Πορτογάλου από τον Πειραιά.

Άθλημα είναι το ποδόσφαιρο και στιγμές όπως οι παραπάνω μας θυμίζουν πόσο λάθος το βλέπουμε όλοι στην Ελλάδα.

Στις ωραίες στιγμές του ντέρμπι και πλακίτσα του Στέβαν Γιόβετιτς στον Τιν Γεντβάι, στον οποίο όλο και ψυθίριζε χαμογελώντας πράγματα, με τον Γεντβάι να χαμογελά επίσης. Πράγματα… πρωτόγνωρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που διδάσκει μίσος, οπαδιλίκι και βαρβατίλα.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρόπουλος: Τα βίντεο που δείχνουν ότι γουστάρει Ολυμπιακό (vid)

Ολυμπιακός: Μυστήριο με Μπιελ – Τι λέει στην ομάδα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα