Ολυμπιακός: Σίγουροι πως ο παίκτης αυτός θα βγάλει μάτια σε Ελλάδα και Ευρώπη – Τον πιστεύουν πολύ – Πόσο κοστίζει

Ολυμπιακός: Σίγουροι πως ο παίκτης αυτός θα βγάλει μάτια σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Πέδρο Άλβες τον πιστεύουν πολύ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταγραφικό πυρετό. Έτσι ενώ αρχή της μεταγραφικής περιόδου κάθε μέρα ανακοινώνονταν και ένας παίκτης (Ναβάρο, Μαρτίνς), τώρα φτάνουν στο Λιμάνι δύο – δύο οι νέοι παίκτες.

Άντρε Όρτα και Τσικίνιο ήρθαν στην Ελλάδα

την Παρασκευή (σ.σ. θα έρθουν και δύο στόπερ), καθώς είναι οι νέες μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων, με τα τυπικά να παραμένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Τσικίνιο και του δανεισμού του Όρτα.

Ολυμπιακός: Σίγουροι πως ο παίκτης αυτός θα βγάλει μάτια σε Ελλάδα και Ευρώπη – Τον πιστεύουν πολύ

Είναι όμως τέτοια η πίστη του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Όρτα που τόσο αυτός όσο και ο Πέδρο Άλβες, θεωρούν πως ο συμπατριώτης τους μέσος θα αναγκάσει γρήγορα τον Ολυμπιακό να ενεργοποιήσει την όψιον αγοράς του παίκτη.

Πόσο είναι αυτή; Στα πέντε εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα ο δανεισμός του Όρτα για έξι μήνες κοστίζει πάνω από 400.000 ευρώ. Δεν τον λες και φθηνό, όμως στο Λιμάνι τον πιστεύουν πολύ και είναι ο παίκτης που ήθελε περισσότερο από τον κάθε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Με Όρτα και έναν έμπειρο στόπερ δεν έχουμε αντίπαλο, έλεγε ο Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης:

Μαντί Καμαρά: Άμεση αλλαγή στην υπόθεση – Τι αποφάσισε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Δεν θα έχει συμβεί ποτέ ξανά αυτό που πάει να κάνει ο Καρβαλιάλ με Όρτα και Τσικίνιο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα