Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης και φεύγουν πακέτο Μαρτίνεθ – Κορδόν;

Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης και φεύγουν πακέτο Μαρτίνεθ – Κορδόν, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων να είναι κοντά στην έξοδο μετά την ήττα με 5-0 από την Φράιμπουργκ και τον Αντόνιο Κορδόν να μην ξέρει… τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sporitme ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τελειώνει πολύ σύντομα από τον Ολυμπιακό ενώ δεν θα αργήσουν και οι πρώτες ενημερώσεις για τις εξελίξεις.

Την

ίδια ώρα άγνοια για τις όποιες εξελίξεις δηλώνει ο Αντόνιο Κορδόν, πράγμα που σημαίνει πως αν τελικά αποχωρήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα φύγει μαζί του και ο Αντόνιο Κορδόν.

Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης και φεύγουν πακέτο Μαρτίνεθ – Κορδόν;

Αυτή την ώρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει τον τελευταίο λόγο, σε μία απόφαση που φέρνει τα πάνω κάτω στον Ολυμπιακό, αφού θα σημάνει και την αποχώρηση του αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κορδόν.

Μην ξεχνάμε πως ήδη έχει έρθει στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες για να αναλάβει ως αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, με τον Κορδόν αρχικά να προορίζονταν για ρόλο επιβλέποντος στις τρεις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε).

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Μυστήριο με Μαρτίνεθ – Τελειώνει άμεσα;

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος – Έβριζε τους παίκτες

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα