Ολυμπιακός: Τα έβαλαν κάτω για μεταγραφές Καρβαλιάλ, Άλβες

Ο Ολυμπιακός πάντα ιντριγκάρεται στις μεταγραφικές περιόδους. Ενεργοποιείται όλος ο μηχανισμός, ο οργανισμός είναι σε εγρήγορση μια και για να γίνει ένα deal χρειάζονται και αρκετοί άνθρωποι. Δεν είναι μόνο οι Αθλητικοί Διευθυντές, οι παίκτες και ο μάνατζερ.

Είναι και άλλοι που πρέπει να είναι σε κίνηση. Υπάλληλοι γραφείων, δικηγόροι και άλλοι.

Ο Ολυμπιακός

λοιπόν κινείται σχεδόν παντού. Η σούμα θα γίνει φυσικά στο τέλος του Ιανουαρίου και το ακόμα πιο σημαντικό μέσα στο γήπεδο και κατά πόσο θα τους κάνει ομάδα ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεδομένα με ένα σημαντικό αριθμό νέων παικτών θα μπορεί να βγάζει προς τα έξω πως άλλαξε το ρόστερ. Σε αρκετές θέσεις.

Ο Καρβαλιάλ στις πρώτες του στιγμές στο κλαμπ είχε τονίσει σε όποιον συνομιλούσε μαζί του, πως θέλει χρόνο για να αξιολογήσει το ρόστερ. Λογικό και επόμενο αυτό.

Δεν πέρασαν βέβαια και πολλές ημέρες από τότε, στις 5 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού μια και τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά, τα έβαλε κάτω με τον Αθλητικό Διευθυντή Πέδρο Άλβες.

Είδαν σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποια πράγματα, με τον κίνδυνο βέβαια να μην κριθεί κάτι ή κάποιος σωστά.

Αλλά έτσι είναι όταν οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, η ομάδα δεν πάει όπως θα ήθελαν όλοι και ο χρόνος πιέζει.

Μίλησαν οι Καρβαλιάλ, Άλβες, κατέληξαν σε ορισμένα δεδομένα, πρόσωπα και πράγματα και οι αποφάσεις φαίνονται και θα φάνουν. Υπάρχει εξάλλου και το Europa Conference League.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα