Ολυμπιακός: Θα συνεχίσει ο Μπαρτζώκας να δουλεύει δύο ομάδες;

Σε μία πολύ κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο μπασκετικός Ολυμπιακός που πρέπει να βρει λύση στα θέματα του για να γίνει πιο ανταγωνιστικός στη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από δύο απανωτές ήττες στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια

να είναι άκρως απογοητευτική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δείχνοντας αρκετά προβλήματα και έτσι ήρθε η ήττα με κάτω τα χέρια από τους Βάσκους.

Ο Έλληνας κόουτς έχει πολλά πράγματα να λύσει και να διορθώσει, αλλά σίγουρα έχουν γίνει και λάθη στον καταρτισμό του ρόστερ φέτος.

Φυσικά μιλάμε για την επιλογή του Λουκ Σίκμα αρχικά, ενώ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν έχει πείσει ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα, ειδικά με τις συνεχόμενες αρνητικές εμφανίσεις του.

Έτσι το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός και αν θα συνεχίσει να δουλεύει δύο διαφορετικές ομάδες.

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Μπαρτζώκας;

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς για τις ήττες, ξεκαθάρισε ότι θα βρει το σωστό πλάνο και τους παίκτες που μπορούν να το εκτελέσουν.

Το θέμα όμως είναι το τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει με δύο διαφορετικές ομάδες.

Οι παίκτες του χρειάζονται ρυθμό και όχι συνεχόμενο rotation, με πιο τρανό παράδειγμα ότι ο Σίκμα που δε θα έπρεπε καν να βρίσκεται στην ομάδα, αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα και ο Φιλίπ Πετρούσεφ δεν έπαιξε λεπτό, ενώ το αντίθετο έγινε απέναντι στην Μπασκόνια.

Δε γίνεται ο Σίκμα με αυτά που έχει δείξει να παίρνει το χρόνο του Σέρβου, που μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα και το δείχνει από την αρχή.

Θα πρέπει φυσικά να μπει στην… εξίσωση και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δε φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς Μπαρτζώκα στη Euroleague, αλλά τον χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης θα μπορούσε άνετα να βοηθήσει και στην Ευρώπη, ειδικά με τα όσα έχει δείξει στα πρώτα του ματς, έστω στην Ελλάδα και να ξεκουράσει κρίσιμα λεπτά τους βασικούς, που δείχνουν τις σημαντικές στιγμές να είναι… μπουκωμένοι.

Το σίγουρο είναι ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν στον Ολυμπιακό και να αρχίσει να δουλεύει διαφορετικά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας,olybiakos, bartzokas