Ολυμπιακός: Τι γίνεται επιτέλους με τον Ελ Κααμπί!

Ο Ολυμπιακός με τα υπέρ και τα κατά, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πέρασε από την Τρίπολη. Που να μη γινόταν αυτό, ο Μαρτίνεθ θα άκουγε τα πάντα.

Προφανώς και κράτησε στον πάγκο Φορτούνη, Ποντένσε λόγω του αγώνα στο Λονδίνο και της κούρασης που θα είχαν από τα διάφορα σερί ματς.

Ένας παίκτης εξάλλου δεν κουράζεται από ένα και μόνο ματς. Υπάρχει η συσσωρευμένη κούραση που φαίνεται από τις μετρήσεις σε όλες τις ομάδες και για όλους τους παίκτες, που μπορεί να βγει.

Το υπέρ φυσικά

είναι πως ο Ολυμπιακός νίκησε και έμεινε έστω στην ισοβαθμία πάνω από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό.

Στα κατά πως με το που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη άρχισε μεγάλη κουβέντα για παίκτες όπως ο Σολμπάκεν, ο Σκάρπα αλλά και ο Ελ Κααμπί. Καλά ο μαροκινός μάλλον έως τώρα αποτελεί το γρίφο της σεζόν.

Ξεκίνησε με 9 γκολ σε 11 ματς και άπαντες είπαν πως ο Ολυμπιακός δεν βρήκε απλά το νέο Ελ Αραμπί αλλά μάλλον έναν από τους κορυφαίους φορ στην ιστορία του.

Η συνέχεια όμως όχι απλά δεν υπήρξε ίδια αλλά εξελίσσεται χειρότερα από ότι θα περίμεναν και οι αντίπαλοι οπαδοί. Ο Ελ Κααμπί έχει 8 σερί ματς που δεν έχει σκοράρει με τον Ολυμπιακό. Τελευταίοι πανηγυρισμοί στις 27 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 1,5 μήνα πίσω με δύο τέρματα στο 4-1 επί του Άρη.

Από τότε έντονη κριτική, κακές εμφανίσεις και ο Ελ Κααμπί δείχνει να έχει χάσει το touch. Είχε σκοράρει μόνο με την εθνική ομάδα του Μαρόκου στις 14 Οκτωβρίου στο 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού σε φιλικό. Είχε μπει αλλαγή.

Το χειρότερο βέβαια για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό είναι μη χάσουν τον παίκτη τελείως πνευματικά. Ζόρι.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα