Ολυμπιακός: Το κλάμα του Μπιελ μας θύμισε ότι μιλάμε για ανθρώπους – ποδοσφαιριστές και όχι avatar στο PlayStation

21:47 3/1/2024 - Πηγή: Sportime

Oλυμπιακός: Το κλάμα του Πεπ Μπιελ και η αγωνία στο πρόσωπό του μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία, μας θύμισε πως το ποδόσφαιρο, ακόμα και το… ελληνικό με τα πάθη και τα μίση του, αφορά σε ανθρώπους που παίζουν μπάλα.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή του τραυματισμού του Πεπ Μπιελ,

λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία, όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι σημαντικές, γιατί θυμίζουν σε όλους μας πως μιλάμε για ανθρώπους, αθλητές που παίζουν μπάλα. Και πως το πρώτο πράγμα και πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η υγεία (σ.σ. και η υγεία των δικών του ανθρώπων).

Ολυμπιακός: Το κλάμα του Μπιελ μας θύμισε ότι μιλάμε για ανθρώπους – ποδοσφαιριστές και όχι avatar στο PlayStation

Μπάλα είναι και… γυρίζει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός αυτή την περίοδο, όμως θα βρει το δρόμο του. Το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, συμμετέχουν άνθρωποι. Άνθρωποι εντός των γραμμών, άνθρωποι εκτός, άνθρωποι στις διοικήσεις. Χρειάζεται λοιπόν να μην ξεχνάμε πως κρινόμαστε όλοι από αυτή την παράμετρο.

Κάποιος θα κερδίζει, κάποιος θα χάνει, όμως η υγεία και η ζωή είναι τα πλέον σημαντικά πράγματα που πρέπει να διαφυλάττονται, να προστατεύονται.

Περαστικά στον Πεπ Μπιελ, με τα πρώτα μηνύματα να είναι αισιόδοξα για το μέγεθος του τραυματισμού του.



Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το where are you του Πασχαλάκη που ακούστηκε δυνατά

Ολυμπιακός: Μέρες Κορμπεράν και Μίτσελ – Ήττα από τη Λαμία μετά το Χ με τον Ατρόμητο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα