Ολυμπιακός: Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα είναι στα αζήτητα

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός το έψαξε. Ήταν ψηλά στη λίστα του ο Νεμάνια Ράντονιτς, αλλά για διάφορους λόγους η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Από την Τορίνο ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός της χτύπησε την πόρτα. Μόνο που εκτός από εκείνον κάτι ανάλογο έπραξαν και άλλοι. Μεταξύ αυτών ήταν τόσο η Μόντσα όσο και η Μαγιόρκα.

Στο φινάλε ο Σέρβος επέλεξε τους Ισπανούς.

Ήθελε να παίξει στη La Liga και το κατάφερε. Πήγε στους νησιώτες, αλλά δεν του βγήκε.

Ενώ οι διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» είχαν μπει στην τελική ευθεία ο Ράντονιτς υπέγραψε στη Μαγιόρκα ως δανεικός από την Τορίνο. Έξι μήνες μετά, οι Ισπανοί ενημέρωσαν πως δεν ενεργοποιούν την όψιον αγοράς του. Δεν έπεισε ο 28χρονος, ο οποίος έχει μόλις έξι συμμετοχές αι από αυτές μόνο μία πήρε φανέλα βασικού. Τα 141 λεπτά συμμετοχής είναι δεν τον καλύπτουν, αλλά είναι και ενδεικτικά της απογοήτευσης που επικρατεί στη Μαγιόρκα.

Επόμενη μέρα; Πρόσφατα ο εντοπίστηκε στην Ελλάδα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλει και πολύ για να αρχίσουν οι φήμες και τα διάφορα σενάρια. Μόνο που τσάμπα θα μπει κανείς στη διαδικασία, αφού καμία ομάδα από το Big4 δεν είναι διαθέσιμη να δώσει 3 μύρια για χάρη του στην Τορίνο. Οπότε…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα