Ολυμπιακός: Τώρα κατάλαβαν τι εννοούσε ο Αντόνιο Κορδόν – Τους το έλεγε και δεν ήξεραν γιατί

Ολυμπιακός: Τώρα κατάλαβαν τι εννοούσε ο Αντόνιο Κορδόν όταν το πήρε πάνω του και δεν ήξεραν γιατί επιμένει τόσο.

Στον Ολυμπιακό το απόλυτο κουμάντο από το καλοκαίρι κάνει ο Αντόνιο Κορδόν. Αυτός αποφασίζει για το ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και πώς έρχονται.

Για τρεις παίκτες επέμεινε όσο για κανέναν άλλον φέτος ο Κορδόν. Για τον Σαντιάγκο Έσε, για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και για τον

Τζάκσον Πορόσο.

Για τον Έσε καταλάβαμε από το καλημέρα γιατί επέμενε ο Αντόνιο Κορδόν. Για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα το φανταζόμασταν, αφού ήταν ο καλύτερος ντριπλέρ και πρώτος σε κοψίματα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, για τον Τζάκσον Πορόσο όμως πολλοί σήκωσαν το… φρύδι στο άκουσμα του ονόματός του.

Ολυμπιακός: Τώρα κατάλαβαν τι εννοούσε ο Αντόνιο Κορδόν – Τους το έλεγε και δεν ήξεραν γιατί

Ο Αντόνιο Κορδόν έδωσε… μάχη και αποτέλεσε προσωπικό του στοίχημα το να έρθει ο Πορόσο στον Πειραιά.

Τελικά, ο 23χρονος από το Εκουαδόρ χρειάστηκε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη εναντίον της Γουέστ Χαμ στο γήπεδο Καραϊσκάκης, για να γίνει κατανοητό πλήρως γιατί επέμενε τόσο ο Αντόνιο Κορδόν. Ο Πορόσο έσβησε τους ακριβοπληρωμένους επιθετικούς των Άγγλων, κυριάρχησε στον αέρα και πήγε να βάλει και γκολ.

Μάλλον δεν λογίζεται πια για τέταρτη λύση στα σέντερ μπακ ο Πορόσο. Και ο Κορδόν (σ.σ. αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στον Ισπανό αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων) θα… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Όχι τίποτα άλλο, έρχεται και Ιανουάριος και ο Κορδόν έχει σημειωμένα στο μεταγραφικό μπλοκάκι του και άλλα… διαμαντάκια τύπου Έσε, Ορτέγκα και Πορόσο.

Διαβάστε επίσης:

Πολλά Εκατομμύρια! Συγκλονιστικός Έσε σε βραδιά δειγματισμού των ταλέντων του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός του Φορτούνη και του 4-3-3

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα