Ολυμπιακός: Τρελή εξέλιξη με Έσε αλλάζει τα πάντα στις μεταγραφές – Το ήξερε μόνο ο Κορδόν

Ολυμπιακός: Τρελή εξέλιξη με Έσε αλλάζει τα πάντα στις μεταγραφές των ερυθρόλευκων αφού το ήξερε μόνο ο Αντόνιο Κορδόν και έπεσε σαν… βόμβα.

Ο Αντόνιο Κορδόν τους… τρέλανε όλους στον Ολυμπιακό αφού κρατούσε στο μανίκι του απίθανη εξέλιξη που αφορά στον Σαντιάγκο Έσε.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Κορδόν επέμενε το καλοκαίρι

να έρθει στον Ολυμπιακό ο 21χρονος Αργεντίνος, με κανονική μεταγραφή μάλιστα. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες προπονήσεις στο Ρέντη και ένα δύο φιλικά για να γίνει αντιληπτό πως ο Σαντιάγκο Έσε είναι άλλο… πράγμα.

Μόλις στα 21 του αποδείχτηκε πως δεν ήταν τυχαία αρχηγός στην Ουρακάν. Ηγετικός ο μικρός, αποτέλεσε με το καλημέρα καταλύτη στην αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων. Για την ακρίβεια άλλη… ομάδα ο Ολυμπιακό με τον Έσε και χωρίς αυτόν σε άμυνα και επίθεση.

Ολυμπιακός: Τρελή εξέλιξη με Έσε αλλάζει τα πάντα στις μεταγραφές – Το ήξερε μόνο ο Κορδόν

Ποια όμως είναι η τρελή εξέλιξη;

Ξέρουμε ότι ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει για Έσε Νο2, μεταγραφή για την οποία το Sportime έχει το ρεπορτάζ.

Όμως αυτό που είχε κρατήσει… επτασφράγιστο μυστικό ο Κορδόν και είναι η απίθανη εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων είναι πως ο Έσε σε λίγο καιρό θα έχει πολωνικό διαβατήριο. Πώς και γιατί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως αν ο Σαντιάγκο Έσε στα 21του αποκτήσει ευρωπαϊκό διαβατήριο καταλαβαίνετε πως ανοίγει ο δρόμος για τον Αντόνιο Κορδόν να φέρει άμεσα τον Έσε Νο2 και από χώρα εκτός Ευρώπης.

Παικταράς, στα 21 του, με καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό και να μην λογαριάζεται ως ξένος, εντάξει, τα… έχει όλα και συμφέρει.

Φυσικά η παραπάνω εξέλιξη αλλάζει τα πάντα και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων αφού απελευθερώνεται θέση ξένου, στους οποίους αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Ολυμπιακός, καθώς έχει κλείσει τον επιτρεπόμενο αριθμό.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το μυστήριο με Ντόι

Λιβάι Γκαρσία: Αν επιβεβαιωθεί η τρίτη θλάση στη σειρά βγάλτε το φαξ από την πρίζα – Δεν θα έρθει πρόταση

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα