Όταν σκοράρουν Γκαρσία, Αραούχο, η ΑΕΚ θα κερδίζει

Η ΑΕΚ πέρασε την πιο εύκολη βραδιά της έως τώρα στο πρωτάθλημα. Όχι επειδή η Λαμία δεν είναι καλή ομάδα. Τουναντίον. Και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Βόκολος ανέβασε τακτικά επίπεδο το σύνολο του. Με πίεση, προσπάθεια να κερδίσει αβαντάζ από τους χώρους και την διείσδυση στις γραμμές.

Όταν όμως η ΑΕΚ προηγείται με 2-0, ειδικά μέσα στο γήπεδο της

δεν είναι εύκολο να γυρίσει ο αντίπαλος.

Ο Αλμέιδα είδε επιτέλους τον Λιβάι Γκαρσία και τον Αραούχο να σκοράρουν. Πρώτο τους γκολ στη φετινή Stoiximan Super League. Για τον Γκαρσία πρώτο γκολ φέτος γενικά.

Ο Γκαρσία σκόραρε στην πρώτη φάση που έκανε η ΑΕΚ. Για πρώτη φορά φέτος πριν συμπληρωθεί τέταρτο αγώνα, η ομάδα του Αλμέιδα πανηγύρισε. Ο Αραούχο σκόραρε στην 3η – 4η φάση που έκανε η ομάδα του.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε επιτέλους τις ευκαιρίες της. Για αυτό κέρδισε.

ΑΕΚ: Όταν σκοράρουν Αραούχο, Γκαρσία

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήταν. Διαχείριση δυνάμεων θα πει κάποιος. Ο Αλμέιδα αποκρίθηκε κούραση. Μια και έρχεται και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, σα να βγήκε όντως αυτό.

Η ΑΕΚ πάντως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε διαχείριση. Δεν ανέβασε στροφές αν και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, μπήκαν για να κάνουν κάτι παραπάνω.

Δεν τους πολυβγήκε αλλά προσπάθησαν.

Για το τέλος, ακόμα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι που δεν είχε και ιδιαίτερες συγκινήσεις όσον αφορά το νικητή, θα πρέπει να γίνει μνεία στον Ντόμα Βίντα. Ο Κροάτης είναι σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Η κίνηση της ΑΕΚ να επεκτείνει τη συνεργασία τους ήταν από αυτές που πρέπει να γίνονται. Ο Βίντα π.χ. με τη Λαμία μπορεί να ήταν και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Έτσι έχει μάθει να παίζει. Σε όλα τα ματς όσο και όπως μπορεί. Καλό θα είναι για το κλαμπ ακόμα και όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο να μη σταματήσει τους δεσμούς μαζί του.

Είναι leader και αυτό έχει μόνο οφέλη.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα