ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά πρόεδρε – Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σας στον σύλλογο!»

Τις δικές της ευχές στον Ιβάν Σαββίδη για τα 62α γενέθλια του έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει σήμερα τα 62α γενέθλια του και δέχθηκε τις ασπρόμαυρες ευχές του ΠΑΟΚ!

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε»,  έγραψαν μεταξύ άλλων στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ και συμπλήρωσαν:

Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και

γαλήνη για να απολαμβάνετε τα επιτεύγματά σας, δύναμη, υπομονή και επιμονή για να επιτυγχάνετε νέα! Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σας στον Σύλλογο και ελπίζουμε να έρθουν σύντομα νέες μεγάλες επιτυχίες που θα ενισχύσουν την υπερηφάνειά σας! Χρόνια Πολλά!»

Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1959, δημιούργησε με βήματα σταθερά έναν ισχυρό όμιλο επιχειρήσεων και το 2012 έμελλε να αλλάξει τις τύχες του ΠΑΟΚ, όταν και ανέλαβε την ομάδα οδηγώντας την, στην κατάκτηση τριών Κυπέλλων και ενός πρωταθλήματος.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιβάν Σαββίδης – Επίσημο: Απόλυτο αφεντικό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Ιβάν Σαββίδης για 25η Μαρτίου: «Να μην τα παρατήσουμε, όπως οι πρόγονοι μας»

«Αγαπητοί συμπατριώτες! Φίλες και φίλοι! Διακόσια χρόνια μας χωρίζουν από τα ιστορική Εθνεγερσία που έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Πριν από διακόσια χρόνια, ο ελληνικός λαός, καθοδηγούμενος από την αγάπη για την πατρίδα και την επιθυμία για ελευθερία, ενώθηκε στον αγώνα για την Ανεξαρτησία και ένα αξιοπρεπές μέλλον. Ισχυρή ώθηση στο εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα, που σάρωσε τότε όλη την Ελλάδα, έδωσαν Έλληνες του εξωτερικού και Φιλέλληνες. Και αυτήν την ημέρα εμείς, οι Έλληνες της Ρωσίας, περισσότερο από ποτέ, αισθανόμαστε την άρρηκτη ιστορική σχέση μεταξύ των χωρών μας, είμαστε περήφανοι για τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι έγιναν ιδεολογικοί εμπνευστές της Επανάστασης, και για την αδελφική βοήθεια της Ρωσίας προς την ομόδοξη Ελλάδα, στον ιερό αγώνα για την Aνεξαρτησία.
Σήμερα, σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα και τον κόσμο, το άξιο παράδειγμα των προγόνων μας που συμμετείχαν στην Επανάσταση του 1821, μας κατευθύνει προς τις αιώνιες αξίες: τον πατριωτισμό, την ανιδιοτελή υπηρεσία προς την πατρίδα, την τήρηση του καθήκοντος, προς τα ιδανικά της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Είναι συμβολικό ότι τα διακόσια χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του ελληνικού λαού από τη μακραίωνη σκλαβιά, τα γιορτάζουμε με την ελπίδα για σύντομη απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκόσμιας πανδημίας. Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεμείνουμε από δυνάμεις, να μην χάσουμε την πίστη στο Θεό και στο αύριο. Ολόψυχα σας εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας, για την Ημέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Αισιοδοξία. Είθε ο Κύριος να φυλάει όλο τον ελληνικό λαό και την κοινή ιστορική μας πατρίδα!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας
Ιβάν Σαββίδης»

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα