Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη του Αλέκου αλλάζει όσα ξέραμε

21:46 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι Παγιδευμένοι συνεχίζονται με νέο πρόγραμμα προβολής με τα επόμενα επεισόδια να αναπτύσσουν κι άλλο το μυστήριο της δολοφονίας  του Σταύρου.

Ο δεύτερος κύκλος  της σειράς του ΑΝΤ1, έχει καταφέρει να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη του Αλέκου
αλλάζει όσα ξέραμε

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Αλέκος, που είναι έτοιμος να κάνει μια αποκάλυψη που φαντάζει ικανή να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, o σκληρός κατά τα άλλα άνδρας, θα είναι αυτός που πολύ σύντομα θα προσπαθήσει να δώσει λύση στην υπόθεση του Δημήτρη που βιώνει ορισμένες από τις πιο εφιαλτικές ημέρες της ζωής του στο κρατητήριο.

Η λύση όμως φαίνεται πως θα δοθεί από έναν άνθρωπο που κανείς δεν θα περίμενε καθώς ο Αλέκος θα είναι αυτός που θα καταθέσει υπέρ του!

Αρχικά, σε μια κουβέντα που θα έχει με την Άννα, θα της αποκαλύψει κάτι που αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως θα πει, ο γιος του είναι αυτός που παγίδεψε τον Δημήτρη, με την Άννα να τον παίρνει από το χέρι και να τον οδηγεί στο γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για την αθωότητα του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί τη Δευτέρα:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ύποπτος για φόνο-Η Άννα μπλεγμένη!

Παγιδευμένοι: Η Βαλκανική μαφία πίσω από την δολοφονία

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πιάνει τον φονιά του Σταυρου

Παγιδευμένοι: Στοιχεία σοκ για την Δάφνη παγώνουν τους πάντες

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα