Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Χατζής δικηγόρος υπεράσπισης του δολοφόνου

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ανατροπές που θα ξαφνιάσουν έρχονται στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» καθώς αποκαλύπτεται η ταυτότητα του μανιακού δολοφόνου του πηγαδιού.

Με μερικές σκηνές που θα σοκάρουν και θα κόψουν την ανάσα, ο Δημήτρης είναι αυτός που θα καταφέρει να σώσει τη Άννα και τους υπόλοιπους ομήρους. Όσο για τον δολοφόνο αυτός δεν είναι άλλος από τον νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι υποψίες των αρχών και ο Χατζής στην υπεράσπιση

Όταν εντοπίζεται

ο τόπος αιχμαλωσίας, σχεδόν όλοι οι όμηροι μεταφέρονται στο νοσοκομείο εκτός από έναν που είναι νεκρός. Ανάμεσα στους ομήρους βρίσκεται και ο Παναγιώτης τον οποίο οι αρχές αρχίζουν να υποψιάζονται. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως ο Παναγιώτης έχασε την οικογένειά του σε μια πυρκαγιά και φαίνεται πως αιχμαλωτίζει άτομα που τους μοιάζουν προκειμένου να φτιάξει ξανά την οικογένειά του.

Ο Ανδρέας περνάει χειροπέδες στον Παναγιώτη και τον οδηγεί για ανάκριση. Εντωμεταξύ ο Δημήτρης εξηγεί τις υποψίες του στην Άννα όμως εκείνη δεν πιστεύει τη θεωρία του.

Ο Παναγιώτης αρνείται ότι του λένε και γνωρίζοντας τα δικαιώματά του ζητάει να έρθει ο δικηγόρος του πριν αρχίσει η κατάθεση. Σύντομα στην ανάκριση φτάνει ένα γνωστό πρόσωπο, ο Αλέκος Χατζής. Ο Παναγιώτης θα συνεχίσει να ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός ο φονιάς αλλά ένα από τα θύματα…

Δείτε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Αλέκος βάζει τέλος στην Υβόννη και της παίρνει τα πάντα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Σωτήρης – Τον σκοτώνει η Χάιδω – Την χωρίζει ο Λυκούργος

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Ζωντανή η Μαργέτα – Τέλος η Ουρανία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα