Παναχαϊκή: Πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα

Έχει θέμα σοβαρό! Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φορολογική της ενημερότητα και αυτό ενδέχεται να τινάξει τον σχεδιασμό της στον αέρα…

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Πάτρα έχουν μουδιάσει με αυτό που γίνεται. Γνωρίζουν ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί το «θέμα».

Λινάρδος, Κοτσώνης, Ιντζόγλου, Ιμεράι, Ατανάκοβιτς, Σιατραβάνης, Ρουγκάλας, Όρλαντιτς, ήταν οι παίκτες που πήρε αυτό το καλοκαίρι

η Παναχαϊκή. Θα ξεκαθαρίσει προσεχώς το αν όλες οι μεταγραφές που αναφέραμε, θα μπορέσουν να υπολογίζονται κανονικά.

Στην Πάτρα είχαν φέτος χτίσει μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Μπορεί να ήταν ένα κλικ πίσω από τους τρεις που έπεσαν από τη Super League 1, όμως, είχαν βλέψεις για πολύ ψηλά. Οποιοσδήποτε παίκτης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω του προβλήματος με τη φορολογική ενημερότητα, θα είναι μία σημαντική απώλεια.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναχαϊκή: Πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα