Παναγιώτης Ρέτσος: Και όμως όλα καλά – Γιατί αλλού είναι το θέμα

18:52 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Παναγιώτης Ρέτσος: Και όμως όλα καλά πρέπει να είναι για τον 25χρονο διεθνή Έλληνα αμυντικό του Ολυμπιακού, γιατί αλλού είναι το θέμα στην περίπτωσή του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν έκανε το φάουλ στον Νίκλας Ελίασον, με τον παίκτη της ΑΕΚ να κάνει το 1-0 στις καθυστερήσεις και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του επί του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι

απομακρύνθηκαν, μετά την ήττα, από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Και κάπου εκεί άρχισαν τα… παράπονα προς τον Ρέτσο.

Δίκαια, άδικα, ένας παίκτης πάντα κρίνεται, για τα γκολ που δέχεται, για τα λάθη που κάνει, για τα γκολ που χάνει. Εδώ κρίνεται ο… Χάαλαντ και μάλιστα τον χαρακτηρίζουν παίκτη γ’ εθνικής, ο Ρέτσος θα… γλυτώσει.

Παναγιώτης Ρέτσος: Και όμως όλα καλά – Γιατί αλλού είναι το θέμα

Όμως το θέμα στην περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου είναι άλλο.

Ο 25χρονος διεθνής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να κάνει τη μεγάλη επανεκκίνηση στην καριέρα του, που έψαχνε με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Πάλι διεθνής, πάλι βασικός, πάλι σε υψηλά στάνταρ η απόδοσή του και ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ υγιής.

Αυτό είναι το ζητούμενο. Πως ο Παναγιώτης Ρέτσος, των τραυματισμών, της αμφισβήτησης, των συνεχών αλλαγών ομάδων, πλέον είναι καταλυτικός και σημαντικός.

Και όπως λέει και ο Γεράσιμος Μανωλίδης, «φάγαμε τον Ρέτσο που δεν έκανε ένα φάουλ και δεν λέμε τίποτα για τους μπροστά που έχασαν πέντε γκολ».

Διαβάστε επίσης:

Λιβάι Γκαρσία: Το λες και σοκ το κόστος μεταγραφής του που δίνει το footballtransfers

Ολυμπιακός: Εκτόξευση της αξίας παίκτη του πάνω από 11 εκατ. ευρώ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα