Παναιτωλικός – Άρης: Με Μανού Γκαρσία βασικό και Ανσαριφάρντ στην αποστολή οι κίτρινοι, με Τσάβες και Σενγκέλια οι γηπεδούχοι

Γιάννης Πετράκης και Άκης Μάντζιος έκαναν γνωστές τις 11άδες για το Παναιτωλικός – Άρης που θα διεξαχθεί στις 19:30, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής των γηπεδούχων επαναφέρει στην 11άδα τον Σενγκέλια που έλειπε με ίωση, ενώ κατεβάζει σχήμα με τρεις στόπερ και σύστημα 3-5-2 κατα τα φαινόμενα. Ντεμπούτο για τον Τσάβες κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού.

Από

την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων αρχίζει με δίδυμο στα στόπερ τους Βέλεθ-Μπράμπετς, ενώ τη θέση του τραυματία Τζούρασεκ (τελικά έμεινε εκτός αποστολής) στο βασικό σχήμα καλύπτει ο Μανού Γκαρσία. Στην αποστολή για τον Θεό του πολέμου έχει συμπεριληφθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Στάγιτς, Μπ. Ντουάρτε, Μαλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Σενγκέλια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Φρεντ Ντουάρτε, Λομονάκο, Πέρες, Μαυρίας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Άρης: Κουεστα, Οντουμπαζιο, Μοντόγια, Βελεθ, Μπραμπετς, Βερστρατε, Νταριντα, Μάνου Γκαρθία, Σουλειμανοφ, Σαβεριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιωτης, Ρόουζ, Φατορε, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σαμορα, Ανσαριφάρντ, Ντουκουρε

Διαιτητής: ΔιαμαντόπουλοςΒοηθοί: Πετρόπουλος, ΜεϊντάναςVAR: Παπαπέτρου, ΑπτόσογλουΤέταρτος: Γκάμαρης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα