Παναθηναϊκός – Εφές live streaming (9/1)

15:13 9/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Εφές εντός έδρας στην εκκίνηση της δεύτερης συνεχόμενης διαβολοβδομάδας σε ακόμα ένα must-win παιχνίδι για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν όπου θα υποδεχθεί την «πρώην» του για πρώτη φορά ως προπονητής των «πρασίνων» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο γύρο η αποδεκατισμένη Εφές κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε μία ήττα που προκάλεσε φασαρία.

Δείτε τον αγώνα live

ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι «πράσινοι» έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βαλένθια και μπόρεσαν να πάρουν την νίκη στο «Λα Φοντέτα» δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία φορά. Στις κρίσιμες στιγμές αντέδρασε, ο Λεσόρ έβαλε τις κρίσιμες βολές και η ομάδα επιτέλους πήρε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Εξαιρετική η παρουσία του Βιλδόσα για ένα ακόμα παιχνίδι, καλύφθηκε η απουσία του Κώστα Σλούκα, κομβικός και ο Ναν.

Παρόλα αυτά στο ματς που ακολούθησε απέναντι στο Περιστέρι έγιναν διάφορα πράγματα που προβλημάτισαν. Η εικόνα ήταν κακή ενώ το σημαντικότερο μάλλον ήταν ο τραυματισμός του Βιλδόσα, ο οποίος θα χάσει αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια, έχουν αρκετή σημασία δύο ακόμα νίκες θα τονώσουν και άλλο την αυτοπεποίθηση του συνόλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ LIVE STREAMING 9/1

Η Εφές στο ματς της χρονιάς άντεξε για 50 λεπτά απέναντι στη Ρεάλ σε ένα θεότρελο ματς που οδηγήθηκε σε τέσσερις παρατάσεις ενώ παράλληλα είδε ο Τσαν τον Λάρκιν να κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Ο Αμερικάνος σκόραρε μία άνετη 30αρα δείχνοντας σε όλους τις ικανότητες του, παρόλα αυτά η ομάδα ακόμα ψάχνεται και δεν βρίσκει ρυθμό, ούσα μέσα στην αστάθεια.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα