Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε live streaming (9/2)

15:01 9/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του εντός έδρας και να κερδίσει και την Φενέρμπαχτσε. Έπειτα από την ήττα στο Κάουνας τότε αυτό το μστε έχει τεράστια σημασία.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έπαιξε καλά κατά διαστήματα απέναντι στη
Ζαλγκίρις ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε δίκαια στο τέλος με.80-68. Οι παίκτες του Αταμάν δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση την στιγμή που έπρεπε και έτσι με αυτό τον τρόπο υποχρεώθηκαν στην ήττα.Καλή εμφάνιση ο Ναν!ν δεν υπήρχε άλλος στο σκοράρισμα. Ενδιάμεσα ήρθε και ήττα από τον Άρη που φούντωσε τα πράγματα σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα. Ο Τούρκος προπονητής πάντως είδε ξανά το απουσιολόγιο να έχει ονόματα καθώς ο Σλούκας δεν θα αγωνιστεί, γεγονός που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά που αφορούν την κατάσταση του, μέσα ο Βιλδόσα.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE STREAMING 9/2

Η Φενέρμπαχτσε με τον Σάρας στο τιμόνι έχει αλλάξει πίστα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της έχει κάνει καλό και αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο παιχνιδιού της που είναι σίγουρα διαφορετικός. Τα “καναρίνια” έχουν ανέβει και προσπαθούν διαρκώς να κρατούν επαφή με την εξάδα. Ομάδα έδρας περισσότερο, κάνει αποτελέσματα εκτός αλλά δεν κερδίζει με την ίδια συχνότητα όσο στην Κωνσταντινούπολη που είναι σαφώς πιο επικίνδυνη. Απουσίες υπάρχουν καθώς δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Μπιρσέν και Πιερ ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Μονακό.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα