Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι της Euroleague οι «αιώνιοι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μετά το Super Cup, οι δύο αιώνιοι συναντώνται και πάλι, αυτή τη φορά στο «Νίκος Γκάλης» (6/10, 21;15) για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Δεν λείπουν οι απουσίες.

Για τους γηπεδούχους θα λείψουν δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται

από ενοχλήσεις, στο γόνατο ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να κάνει κάποια επέμβαση το οποίο προς το παρόν δεν θα πάρει σάρκα και οστά. Ο Παπαπέτρου θα συνεχίσει να ακολουθεί θεραπεία ενώ δεν προπονήθηκε σήμερα παραμονή του αγώνα.

Εκτός όμως για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γάμπα, έχοντας μείνει εκτός και από τον τελικό του Super Cup.

Χαρακτηριστικές οι ατάκες του προπονητή Εργκίν Αταμάν για τις απουσίες που υπάρχουν: Το Super Cup ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα σημαντικό θέμα είναι ότι σε όλα τα φιλικά είχαμε φουλ ρόστερ, με Μήτογλου και Παπαπέτρου, τώρα έχουμε την ατυχία να παίζουμε χωρίς αυτούς τους δύο σημαντικούς παίκτες», είπε ο Τούρκος τεχνικός. επιστροφή του δρομολογείται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Πέμπτης (5/10) βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες της ομάδας θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Φαλ και ερωτηματικό τον Μπραζντέικις οι Πειραιώτες

Μία σημαντική απουσία όμως έχει και ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα τον Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις, καθότι ανέτοιμος.

«Ο Φαλ δε θα παίξει, προτιμήσαμε αυτή την εβδομάδα να κάνει ατομικό και να παίξει την επόμενη. Ο Μπραζντέικς, έχει κάνει 2 ομαδικές προπονήσεις, βελτιώνεται. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσουμε αν θα είναι 12άδα ή όχι», εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Euroleague,panathinaikos – olybiakos, Euroleague