Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τα μυαλά στα κάγκελα

Μετά από δύο εβδομάδες διαλείμματος για τους… τελικούς της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2024, επιτέλους επιστέφει η Stoiximan Super League με τις ματσάρες ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ολυμπιακός.

Ας πάρουμε τα δύο ματς χρονικά, αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται πρώτος τον ΠΑΟΚ (18:00, Cosmote Sport 1 HD) στη γεμάτη «Λεωφόρο», με τις δύο ομάδες να θέλουν νίκες και τίποτα άλλο.

Οι γηπεδούχοι για να περάσουν στη δεύτερη θέση ρίχνοντας τον ΠΑΟΚ από εκεί και ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αν η ΑΕΚ στραβοπατήσει στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σίγουρα η ψυχολογία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, με τους «πράσινους» να προέρχονται από το μεγάλο… διπλό στο «Γ.Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ από τη ήττα μέσα στην έδρα του από τον Άρη, αν και ακολούθησε μία τεράστια πρόκριση στους «8» του Conference League.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος είναι εξαιρετικά και με πολλές συγκινήσεις, με αποκορύφωμα φυσικά τα όσα έγιναν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Θα συνεχίσει η ΑΕΚ ή θα το γυρίσει ο Ολυμπιακός;

Από κει και πέρα, δυόμιση ώρες αργότερα (20:30, Cosmote Sport 1 HD) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena σε μία… μάχη για γερά νεύρα.

Το παιχνίδι μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις όπως άλλωστε έχουμε δει στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων φέτος και μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή παράδοση μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα τελευταία τους ματς.

Και οι δύο ομάδες προφανώς θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, τόσο για τους βαθμούς αλλά και για την ψυχολογία της δύσκολης συνέχειας.

Η Ένωση είχε άνετη εκκίνηση στα playoffs με τη Λαμία, ωστόσο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε άσχημα μέσα στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε μία ιστορική ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και όπως και ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Conference League.

Όποια ομάδα χάσει σίγουρα θα έχει θέμα ψυχολογίας, ωστόσο οι Πειραιώτες θα είναι με την πλάτη στον τοίχο γιατί θα απομακρυνθούν 8 βαθμούς από την κορυφή της Stoiximan Super League. Το σίγουρο είναι ότι πλέον οι… μάχες για τον τίτλο έχουν πάρει φωτιά και τα συνεχόμενα παιχνίδια θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο.

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα