Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια live streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη στροφή της διαβολοβδομάδας της Euroleague. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να πετύχουν την τρίτη διαδοχική νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Σκληρή μάχη έγινε στο ΟΑΚΑ

το βράδυ της Τετάρτης (15/11), με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να καταβάλει την αντίσταση της πάντα μαχητικής Ζαλγκίρις και να πάρει τελικά τη νίκη με 73-71.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ LIVE STREAMING

Ο Ντίνος Μήτογλου κάνει εμφανίσεις επιπέδου MVP σε κάθε παιχνίδι. Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και μας είχε δώσει ένα δείγμα των εμφανίσεων του από το καλοκαίρι στα φιλικά προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα.

Είχε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 2 μπλοκ σε 38 λεπτά. Εξαιρετικός, όταν χρειάστηκε να δείξει ψυχραιμία ήταν ο Κώστας Σλούκας, που προσέφερε 16 πόντους, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο Έλληνας γκαρντ έβαλε τους 3 από τους 4 τελευταίους πόντους των «πρασίνων», κερδίζοντας ένα κρίσιμο φάουλ από τον Ντίμσα στα 13 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Βίρτους Μπολόνια. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έδωσε μάχη με την Αρμάνι Μιλάνο και έφυγε νικήτρια από το παρκέ, για να συνεχίσει την τρομερή πορεία της στη φετινή Euroleague (6-2 ρεκόρ).

Δίχως αμφιβολία, ο Ίφε Λούντμπεργκ ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Ο Δανός γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους ως πρώτος σκόρερ των νικητών. Ο Λούντμπεργκ σημείωσε 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο και έκανε τη διαφορά για τον Μπάνκι.

Από κοντά ακολούθησε για άλλη μια φορά ο ανανεωμένος Τορνίκε Σενγκέλια (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), απρόσμενος πρωταγωνιστής ήταν ο Αβούντου Αμπάς (14π. με 4/5 τρίποντα).

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Δείτε τον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια σε live streaming ΕΔΩ

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα