Παναθηναϊκός: Xαμός έξω από τα αποδυτήρια – Δεν ήταν μόνο ο Ιωαννίδης – Ποιοι τα άκουσαν μετά την ήττα από τον Άρη!

Λαϊκά δικαστήρια και ο Παναθηναϊκός σε κρίση μετά την ήτττα – σοκ από τον Άρη. Ποιοι ποδοσφαιριστές πλην του Ιωαννίδη τα άκουσαν άσχημα από οπαδούς του τριφυλλιού έξω από το «Α. Νικολαϊδης».

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις αστοχίες του αλχημιστή Φατίχ Τερίμ και την ανυπαρξία κάποιων παικτών και

ο Άρης τον «τελείωσε», κόβοντας του κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα.  Ευθύνες και η διοίκηση Αλαφούζου που πιο εύκολα θα πετύχει καλό.. καρπούζι αυτή την εποχή, παρά στόπερ τον Ιανουάριο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά τις έντονες αποδοκιμασίες εντός του γηπέδου, έστησαν και λαϊκά «δικαστήρια» έξω από το «Α. Νικολαϊδης».

Εκτος από την διοίκηση και τον Φατίχ Τερίμ που πιο εύκολα πετυχαίνουν καλό καρπούζι αυτή την εποχή παρά στόπερ τον Γενάρη, αποδοκιμάστηκαν και ποδοσφαιριστές των «πρασίνων». Δεν ήταν μόνο ο Φώτης Ιωαννίδης που τα άκουσε στο πάρκινγκ όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του, με τον φορ του Παναθηναϊκού να απαντάει σε έξαλλη κατάσταση στον «ακατοίκητο» που τα έβαλε μαζί του. Κι άλλοι ποδοσφαιριστές έγιναν αποδέκτες ύβρεων από εξαγριωμένους οπαδούς της ομάδας τους, η οποία έμεινε για 14ο χρόνο μακριά από το πρωτάθλημα.

Την… τιμητική τους είχαν οι δύο Σλοβένοι, Βέρμπιτς και Σπόραρ. «Ντροπή σας. Σηκωθείτε και φύγετε», ακούστηκε όταν βγήκαν από τα αποδυτήρια με τον δεύτερο να τα ακούει και για τα γκολ που έχει χάσει κατά καιρούς. «Μόνος σου με το τέρμα και δεν μπορείς να τη βάλεις μέσα. Ο μ@λ@κ@ς ο Αλαφούζος φταίει που σε πληρώνει. Σοβαρέψου ή σήκω και φύγε».

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα