Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρώτη του μεταγραφή

Ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα που είχε να λύσει ο Παναθηναϊκός. Το γνώριζε και τα τελευταία χρόνια κάνει κάποια βήματα προόδου.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά το τμήμα σκάουτινγκ. Είναι πολύτιμο για μία ομάδα να έχει ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την αγορά και μπορούν να βρουν λαβράκια.

Όσο καλύτερους παίκτες βρίσκει κανείς και σε όσο μικρότερη τιμή, είναι επιτυχία.

Μπορεί αργότερα να τους πουλήσει, όπως κάνουν πολλά κλαμπ του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να έχει περάσει στα ψηλά και η πιάτσα να μην το έχει πάρει χαμπάρι, αλλά εδώ και μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε ενίσχυση του scouting department με την προσθήκη του Δήμου Μπαξεβανίδη! Μιλάμε για τον άλλοτε επικεφαλής των ακαδημιών του Πανθρακικού και άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Γιάννη Παπαδημητρίου από τη χρόνια συνεργασίας τους στην Ξάνθη. Ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και η επιλογή του δεν ήταν τυχαία. Το θέμα είναι, βέβαια, κατά πόσο θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού». Είναι τελείως άλλα τα δεδομένα και οι απαιτήσιες.

Ωστόσο, άλλο είναι αυτό που σε πρώτη φάση αξίζει να σχολιάσουμε. Έστω και χωρίς να γίνει ντόρος, ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του μεταγραφή που φέρει την υπογραφή του τεχνικού του διευθυντή. Και ας μιλάμε για πρόσωπο εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα