Παναθηναϊκός: Δεν γίνεται να είναι αυτή η λύση

Έχοντας τόσα προβλήματα και κάνοντας λάθη ως ομάδα τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών όσο και στον πάγκο, δεν αποτελεί έκπληξη που ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Τούμπα. Τηρουμένων των αναλογιών καλά στάθηκε, αλλά αυτό δεν έφτανε.

Από εκεί και πέρα, όσο σημαντικό και εάν είναι ένα μεγάλο ματς, η διαχείριση των παικτών και το τι επικρατεί στα αποδυτήρια είναι σημαντικότερο. Εκεί ο Παναθηναϊκός

φαίνεται να έχει θέμα. Αυτό είναι γνωστό από την εποχή του Ντάνι Πογιάτος. Υπήρχε, όμως, η εντύπωση στους διοικούντες πως ο Λάζλο Μπόλονι θα το λύσει.

Μετά τους Φεντερίκο Μακέντα και Τάσο Χατζηγιοβάνη ένας ακόμη παίκτης έδωσε το δικό του… σόου βγαίνοντας αλλαγή. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξέφυγε και πλέον είναι ξεκάθαρο πως κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που στους δύο μήνες του Μπόλονι τριτώνει το… κακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να τον βγάλει στη σέντρα. Δεν γίνεται να είναι αυτή η λύση του προβλήματος. Συνήθως οι προπονητές είναι αυτοί που μπαίνουν μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύπτουν τους παίκτες τους δημοσίως και κατ’ ιδίαν το χειρίζονται κατά το δοκούν. Ο Μπόλονι επέλεξε να «δώσει» τον Αργεντινό και να επιβεβαιώσει πως υπάρχει πρόβλημα. Με έναν, με δύο, με παραπάνω παίκτες; Το σίγουρο είναι πως μάλλον δεν έχει καταφέρει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Πειθαρχικά κρούσματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Από την καλύτερη μέχρι τη χειρότερη. Ο κάθε προπονητής έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες περιπτώσεις και προσπαθεί να τις διαχειριστεί. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος δεν είναι αυτός που διάλεξε ο Μπόλονι. Και η συνέχεια θα δείξει το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Δεν γίνεται να είναι αυτή η λύση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα