Παναθηναϊκός: Φανέλα με κλασικά και μοντέρνα στοιχεία

15:58 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα, με την υπογραφή της Robe di Kappa, το απόγευμα της Τρίτης στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Κάποιες πληροφορίες έχουν, μόνο, διαρρεύσει για το σχέδιο της νέας εμφάνισης. Όχι, όμως, πως ακριβώς θα είναι… Επομένως μία αγωνία υπάρχει. Σε ανάρτησή της στο facebook

η Kappa Greece έδωσε ένα στίγμα, τονίζοντας πως «η πολυαναμενόμενη νέα φανέλα συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα στοιχεία και έχει την υπογραφή και τις τεχνολογίες αιχμής της KAPPA».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Kappa Greece

«Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα την KAPPA, θα παρευρεθεί σήμερα στο Ίδρυμα Ευγενίδου/Πλανητάριο (Λ. Συγγρού 387, 175 64, Π. Φάληρο) στις 19:00, στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού (Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός), ο οποίος για τις επόμενες 2+1 αγωνιστικές περιόδους θα αγωνιστεί με το σήμα της ιταλικής εταιρίας.

Η πολυαναμενόμενη νέα φανέλα συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα στοιχεία και έχει την υπογραφή και τις τεχνολογίες αιχμής της KAPPA. Η εταιρία είχε ντύσει και στο παρελθόν την ομάδα και συγκεκριμένα τις σεζόν 1993-94 και 1994-95 σε μια εξαιρετική περίοδο με πολλές επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό.

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Αθλητικής κ. Δημήτρης Παναγάκος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η φανέλα που θα ταξιδέψει με το τριφύλλι στις επόμενες μεγάλες στιγμές, θα έχει τη σφραγίδα της KAPPA. Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ ως εκπρόσωπος της KAPPA στην Ελλάδα θα σταθεί δίπλα στην αγωνιστική πορεία του ΠΑΟ, σε μια κοινή προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στις μεγάλες επιτυχίες και στην κορυφή στην οποία βρίσκεται άλλωστε και η φυσική της θέση.

Η σπουδαία ιστορία του ΠΑΟ και κυρίως οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν οι λόγοι για τους οποίους προχωρήσαμε στη συμφωνία για 2 χρόνια χορηγίας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟ και εύχομαι το λογότυπό KAPPA στη φανέλα να φέρει επιτυχίες όπως έκανε και παλαιότερα και η συνεργασία μας να συνεχιστεί και μετά τη διετία».

Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ

Η εταιρία Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ έχει στην κατοχή της τα σήματα της KAPPA, Admiral, Starter, Maui and Sons για Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Τουρκία, και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική αλυσίδα αθλητικών ειδών. Τα 135 Admiral Sport Shops αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Η ευρύτερη οικογένεια της Admiral αριθμεί περισσότερους από 700 εργαζομένους, ενώ η εταιρία προσφέρει τα είδη της και ηλεκτρονικά στο www.admiralsports.shop».

The post Παναθηναϊκός: Φανέλα με κλασικά και μοντέρνα στοιχεία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα