Παναθηναϊκός: Γιατί ντύθηκε στα ροζ η Λεωφόρος;

Τη δική του προσπάθεια κάνει ο Παναθηναϊκός ώστε το γήπεδό του να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Δεν ήταν λίγα τα βελτιωτικά έργα που έγιναν στη Λεωφόρο από τη στιγμή που επέστρεψαν εκεί οι «πράσινοι». Μέρος αυτών έχουν να κάνουν και με τον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθεια αυτός να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αγορά πέντε νέων φωτιστικών σωμάτων για τη συντήρηση του αγωνιστικού.

Έτσι συνολικά υπάρχουν πια επτά στο σύνολο και καταλαμβάνουν το 1/3 του χλοοτάπητα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που εξοπλίζει το γήπεδο του με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παγκοσμίως σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τομέα.

Όπως τονίζουν οι «πράσινοι», μόλις 17 ομάδες σε όλη την Ευρώπη διαθέτουν αυτή την τεχνολογία. Κάτι αντίστοιχο βρίσκει κανείς στις έδρες των Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου.

Τα συγκεκριμένα φώτα παράγουν θερμότητα, εφόσον χρειαστεί για ακραίες καιρικές συνθήκες και επιτάχυνση της εγκατάστασης του χλοοτάπητα κατά την περίοδο του transition και είναι τεχνολογίας Led.

Όσο είναι σε λειτουργία, φωτίζουν δημιουργώντας και ένα πολύχρωμο σκηνικό. Κάπως έτσι η Λεωφόρος ντύθηκε στα ροζ σε αρκετά σημεία. Σε κάποια άλλα βλέπει κανείς κίνητρο. Αξίζει να σημειωθεί πως τo συγκεκριμένο σύστημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο του γηπέδου της Λεωφόρου όσο και του ΟΑΚΑ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα