Παναθηναϊκός: Γιώργος Σκιαθίτης για προπονητής τερματοφυλάκων

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε απόλυση προπονητή, ήταν δεδομένο ότι θα άλλαζε και το τιμ του. Ο Λάσλο Μπόλονι είναι από τους προπονητές που δεν έχουν δικό τους επιτελείο σε κάθε ομάδα που πηγαίνουν. Συμβιβάζεται συνήθως με αυτά που βρίσκει.

Κάπως έτσι θα λειτουργήσει και τώρα. Ο Παναθηναϊκός (και όχι

ο Μπόλονι) επέλεξε για γυμναστή τον Νίκο Καρύδα. Για να είμαστε ακριβείς, ήταν στο «πακέτο» της συμφωνίας για τον προπονητή η συγκεκριμένη επιλογή.

Για τη λύση του προπονητή τερματοφυλάκων έπεσαν 2-3 ονόματα στο τραπέζι και φαίνεται να προκρίνεται η επιλογή του Γιώργου Σκιαθίτη. Η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ. Από εκεί αποχώρησε στο τέλος της περσινής σεζόν και τον διαδέχτηκε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Τέλος, έναν συνεργάτη θα έχει μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός. Η απόφαση για εκεί δεν έχει παρθεί. Ένα όνομα που είχε πέσει στο τραπέζι είναι του Σαμίρ Μπελουφά. Ο Μπόλονι είχε συνεργαστεί με τον Γαλλοαλγερινό και στην Αντβέρπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νέα συνεργασία για τον Παναθηναϊκό! Αυτή τη σεζόν η Funky Buddha έχει αναλάβει τον πολιτικό ιματισμό ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ και επιτελείου του Τριφυλλιού, δημιουργώντας τρεις διαφορετικές συλλογές για φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη. #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 17 Οκτ, 2020 στις 7:48 πμ PDT

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Γιώργος Σκιαθίτης για προπονητής τερματοφυλάκων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα