Παναθηναϊκός: Ήθελε να το «σβήσει» ο Τσιλούλης – Η κουβέντα στα αποδυτήρια

Δεν είχε συνέχεια η κόντρα που άνοιξαν Τσιλούλης – Ιωαννίδης στο ΠαναθηναϊκόςΛαμία. Η κουβέντα στα αποδυτήρια και η αμυντική στάση όταν τον έβριζαν οι φίλοι των «πρασίνων».

Λήξαν το περιστατικό που συνέβη στη Λεωφόρο μετά το τέλος του ΠαναθηναϊκόςΛαμία

με πρωταγωνιστές Τσιλούλη και Ιωαννίδη, με αφορμή την αντιδραση του πρώτου όταν τον έκραξε η εξέδρα.

Στη Λαμία, ανεξάρητα από το βαρύ 0-5, τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα με τον εξτρέμ της Λαμίας να δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να «σβήσει» το επεισόδιο και να μην υπάρξει συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφοριες του Sportime, πριν την έναρξη του παιχνιδιού μίλησε με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και με τον Ιωαννίδη, ενώ και ο ίδιος τόνιζε οτι «είμαστε μια χαρά».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είχαν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν πριν μια εβδομάδα στο «Α. Νικολαϊδης» και συχνά – πυκνά το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη τους.

Από την μεριά του ο Τσιλούλης επέλεξε να κρατήσει μια πιο αδιάφορη και αμυντική στάση, δεν απάντησε σε τίποτα και σε κανέναν και το ματς τελείωσε χωρίς να προκύψει δεύτερος γύρος διαπληκτισμών.

Και γενικότερα η κατάσταση στα αποδυτήρια πριν, στα μισά και μετά το τέλος της αναμέτρησης θύμιζε «εκκλησία». Όλα καλά. Καμία σχέση με το ματς των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική των play off της Super League.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα