Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορονοϊού πριν από το ΣΕΦ

17:03 3/2/2021 - Πηγή: Sportime
Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα μέλος του σταφ διαγνώστηκε θετικό στον COVID-19 μετά από τεστ που έγιναν την Τρίτη (2/2). Τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, σε νέα τεστ που έγιναν το πρωί της Τετάρτης (3/2) ήταν αρνητικά.

Ο Παναθηναϊκός

προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/2) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας να αντιμετωπίσει το παραπάνω ζήτημα. Βεβαίως το όνομα δεν έγινε γνωστό πέρα από το ότι αφορά μέλος του σταφ.

Κατά τ’ άλλα η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της καθώς ο Όντεντ Κάτας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Άλλωστε και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έχει επιστρέψει σε δράση και η ομάδα εξακολουθεί την προετοιμασία της ακολουθώντας το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 8-14 στη βαθμολογία της Euroleague. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 11-12. Η αναμέτρηση είναι για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης και οι «πράσινοι» έχουν μια εκκρεμότητα για την 6η αγωνιστική με την Ζενίτ στη Ρωσία. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό να γίνεται κουβέντα για οχτάδα. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, όμως, έχει τεράστιο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Και για το γόητρο και για τη ψυχολογία αλλά και αγωνιστικά. Άλλωστε, κακά τα ψέματα δεν υπάρχει αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες που να μην έχει ενδιαφέρον.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ με 78-71. Απ’ εκείνον τον αγώνα βέβαια, δεν υπάρχει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Βόβορας ενώ εχει αποχωρήσει ο Κίφερ Σάικς. Επίσης δεν είχε λάβει μέρος λόγω τραυματισμού ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορονοϊού πριν από το ΣΕΦ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα