Παναθηναϊκός: Μεγάλες αλλαγές και μεγάλες ευκαιρίες

Σε μία έδρα που έχει ξεχάσει πώς είναι να νικάει πάει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας έξτρα πίεση λόγω του αποτελέσματος της Δευτέρας (25/9). Θα έχουν, πάντως, και τον κόσμο στο πλευρό τους. Πήραν 1.400 εισιτήρια και μετά την ανάκληση

της απαγόρευσης μετακίνησης για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Δεδομένες είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα. Το «τριφύλλι» έπαιξε κατά σειρά με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ. Αναγκαστικά πρέπει να γίνει την Πέμπτη (28/9) rotation και το γνωρίζει αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πολλές αλλαγές, πάντως, φέρνουν και ευκαιρίες. Τσέριν, Σπόραρ και Παλάσιος είναι σε αυτούς που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Και εάν οι συγκεκριμένοι έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν, αυτό δεν ισχύει για άλλους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αράο, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό και δεν έχει πάρει τον χρόνο που θα ήθελε για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Τόσο σε επίπεδο ενδεκάδας όσο και σε επίπεδο προσέγγισης ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης θυμίζει αυτόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός είχε παραταχθεί και τότε με πολλές αλλαγές. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και τώρα και θα είναι και αρκετά τα κοινά πρόσωπα από τους διαθέσιμους στο αρχικό σχήμα. Τότε είχαν ξεκινήσει και οι Βαγιαννίδης και Αϊτόρ, οι οποίοι είναι εκτός μάχης τώρα.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μεγάλες,panathinaikos, megales