Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό κερασάκι με Μαξίμοβιτς – Τι απομένει

Τον ντύνει και αυτόν στα «πράσινα». Ο Παναθηναϊκός σε ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό κρεσέντο για Ιανουάριο, αποκτά και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Έπαιξε για πολλούς ο Σέρβος, αλλά στο φινάλε εκείνος επέλεξε το «τριφύλλι». Έτσι μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι, Ούγκο και Μπακασέτα, ο Παναθηναϊκός κλείνει άλλον έναν παίκτη.

Υπάρχει, όμως, μία

διαφορά με τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Ο Μαξίμοβιτς συμφώνησε με τους «πράσινους» για το καλοκαίρι. Έχοντας μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμούσε.

Έτσι για την ώρα, ο Παναθηναϊκός τον έχει κλείσει για το καλοκαίρι. Θα γίνει φυσικά προσπάθεια ώστε να μπει στο αεροπλάνο εντός των επόμενων ημερών και να ενσωματωθεί και εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους. Μόνο που θα πρέπει να συναινέσει η Χετάφε.

Ο Παναθηναϊκός πήγε πρώτα στον παίκτη γνωρίζοντας πως μπορούσε να διαπραγματευτεί μαζί του. Έχοντας τη δική του υπογραφή γνώριζε πως θα μπορέσει και πιο εύκολα να πιέσει τη Χετάφε ώστε να τον αφήσει εκείνη από τώρα. Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το αν οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως ο Μπακασέτας τη Δευτέρα (22/1) θα βρεθεί στην Αθήνα. Θα γίνουν τα διαδικαστικά και θα μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων. Το βασικό είναι να παίξει στην Τούμπα. Το θέλει ο ίδιος, το έχει ανάγκη και ο Παναθηναϊκός με τόσες απουσίες.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα