Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα έχει ζόρια αν δεν κερδίσει τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός στα μέσα του Φεβρουαρίου φαινόταν κομπλέ. Η νίκη στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο δεν του έδινε απλά το προβάδισμα. Έστελνε το μήνυμα στους ανταγωνιστές, πως η προπονητική μετάβαση δεν είχε επηρεάσει και το μομέντουμ ήταν με την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να είναι το καλύτερο σύνολο από ΑΕΚ,

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Μέσα σε δύο εβδομάδες, όμως, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Για τους πιο έμπειρους στα του Παναθηναϊκού ήταν κάτι που κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Ακόμα και οι νίκες, είχαν τρωτά σημεία. Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει αφήσει ακόμα την σφραγίδα του. Για τα συνολικά αποτελέσματα αυτό είναι κάτι που θα φανεί, αλλά στους πρώτους δύο μήνες, ο άλλοτε κόουτς των Γαλατασαράι, Μίλαν και Φιορεντίνα σα να έδειχνε πως δεν ήξερε τι ήθελε να παίζει η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα μαντάρα μέσα σε λίγες ημέρες. Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ήταν η απόλυτη ευκαιρία να πεταχτούν κάτω από το χαλί οι αδυναμίες. Που βγήκαν στην επιφάνεια με Λαμία και Κηφισιά.

Ο Τερίμ αν δεν κερδίσει τον Άρη αύριο Τετάρτη (28/2) θα έχει, πρόβλημα, ζόρια. Τα πρώτα του σοβαρά στην Αθήνα. Δε θα έχει ζόρια όσον αφορά τη θέση του. Ο Παναθηναϊκός αν και έχει κάνει τέτοιες εντυπωσιακές κινήσεις, όπως π.χ. η αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς, με τον Τερίμ θα πορευθεί έως και το τέλος. Μια ενδεχόμενη όμως γκέλα θα αφήσει την ομάδα στο -5 ή -6 από την ΑΕΚ (αν κερδίσει λογικά τον ΠΑΣ) και τότε η γκρίνια θα είναι σε επίπεδα προηγούμενων ετών.

Ο Παναθηναϊκός έφερε τον Τερίμ για να πάρει το πρωτάθλημα ή το νταμπλ. Αν είναι να κάνει τρεις σερί γκέλες και μάλιστα στη Λεωφόρο, ας το αφήσει καλύτερα.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα