Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιαννακόπουλου η «πρώτη» του Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, στην δεύτερη θητεία του. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Ο Πιτίνο ήρθε στην Ελλάδα,

υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια και αμέσως έβαλε την φόρμα του και πήγε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια (28/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον 67άχρονο προπονητή στην ομάδα και έδωσε το σύνθημα νίκης κόντρα στους Βάσκους.

Στα αγωνιστικά ο Ταϊρίς Ράις πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς στο ματς με τον Ηρακλή αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Αμερικανός γκαρντ πιθανότατα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αύριο (27/11) και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Μπασκόνια.

View this post on Instagram

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την @baskonia1959 (28/11, 21.00) είναι διαθέσιμα.​ ​ Κλείσε τη θέση σου στο link in Bio​ ​ Όσοι δεν είναι μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα πρέπει να αποκτήσουν την κάρτα φίλου στο link in Bio για να προμηθευτούν εισιτήριο.​ ​ #paobc #panathinaikos #WeTheGreens #WeAreAthens #panathinaikosbc #euroleague

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on Nov 26, 2019 at 9:57am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Παρουσία Γιαννακόπουλου η «πρώτη» του Πιτίνο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα