Παναθηναϊκός: Προβληματικός, αλλά και πάλι…

Το πρώτο μισάωρο ήταν ανησυχητικό. Σχεδόν όλα γίνονταν λάθος. Τα χαφ σε άλλο γήπεδο, μία άμυνα να δέχεται διαρκώς επιθέσεις και ένας ΠΑΟΚ να πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα που μία εβδομάδα πριν δυσκολευόταν να κάνει έστω και μία φάση στον Ολυμπιακό στην έδρα της, είχε κάνει τρεις κλασικές σε λιγότερο από 30′ στο ΟΑΚΑ.

Ακόμη

και έτσι, όμως, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει βαθμό. Κάτι λέει και αυτό. Δεν είναι για να το πανηγυρίζει κανείς. Ωστόσο, όταν ξεκινούσαν τα πλέι οφ της Super League 1 οι περισσότεροι περίμεναν το «τριφύλλι» διαλυμένο. Δύο ματς, δύο ισοπαλίες στο ίδιο γήπεδο και έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Εκεί φυσικά δεν επιτρέπεται να υπάρξει ανάλογη εικόνα με αυτή που παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο πρώτο μισάωρο.

Υπάρχουν θετικά στοιχεία στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Αγιούμπ είναι αναμφίβολα σε αυτά. Με την είσοδό του ο Παναθηναϊκός έστρωσε και παρουσιάστηκε πιο σοβαρός στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς και ο Διούδης έκλεψε την παράσταση, αλλά ο Μαροκινός ήταν μία ευχάριστη νότα.

Προέκυψε, πάντως, και ένα σοβαρό πρόβλημα από αυτό το ματς. Αυτό δεν είναι ούτε η εικόνα κάποιων παικτών που ήταν πολύ κακοί, όπως οι Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης και Δώνης, ούτε το προβληματικό πρώτο μισάωρο, αλλά ο τραυματισμός του Νάγκι. Ενδεχομένως του πιο ολοκληρωμένου του εξτρέμ αυτή τη στιγμή. Η σεζόν για τον Ούγγρο τελείωσε και στα οκτώ ματς που απομένουν ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί ουσιαστικά με έναν εξτρέμ. Κοινώς, ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει και πάλι να κάνε αλχημείες και αυτές δεδομένα δεν γίνεται πάντα να βγαίνουν.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Προβληματικός, αλλά και πάλι… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα