Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα και ο Νάγκι, ταλαιπωρία για Σένκεφελντ

20:13 4/5/2020 - Πηγή: Sportime
Μπορεί ο Κριστιάν Κονάν να μην υπολογίζεται, αλλά οι άλλοι τέσσερις ξένοι ήταν σημαντικό να γυρίσουν εγκαίρως και το έπραξαν.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα με αυτό παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στα ταξίδια αυτή τη στιγμή. Ούφε Μπεκ και Ζοάο Νούνες έφτασαν στην Αθήνα από το απόγευμα της Κυριακής (4/5) φροντίζοντας να… ενημερώσουν

σχετικά μέσω Instagram.

Αργότερα τα κατάφερε μετά κόπων και βασάνων ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Όπως ενημέρωσε ο Ολλανδός τους followers του μέσω story που ανέβασε, αντιμετώπισε προβλήματα. Η επιστροφή του έπρεπε να γίνει μέσω Βουλγαρίας. Έτσι βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Σόφιας, όπου κόλλησε για κάποιες ώρες. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι αναγκαστικά θα κοιμόταν στις καρέκλες.

Ο τελευταίος της τετράδας ήταν ο Ντόμινικ Νάγκι. Ο Ούγγρος έφτασε περίπου στις 15:00 της Δευτέρας (4/5). Έτσι θα πάει στο Κορωπί την Τρίτη (5/5), όπως και οι υπόλοιποι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτό που λένε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πως εάν δεν βρεθούν θετικοί στον COVID-19 οι τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές, θα ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις. Δεν θα μπουν, δηλαδή, σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Everyone in!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nagy Dominik (@ngydominik) στις 2 Μάρ, 2020 στις 8:27 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

be patient, stay strong and keep working. @adidas and #hometeam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nagy Dominik (@ngydominik) στις 27 Μάρ, 2020 στις 2:57 πμ PDT

The post Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα και ο Νάγκι, ταλαιπωρία για Σένκεφελντ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα