Παναθηναϊκός: Τα μπερδέματα του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός δε θα πήγαινε με νίκες έως και το τέλος της σεζόν. Είπαμε. Ο Φατίχ Τερίμ έχει κερδίσει το πρώτο του καιρό άπαντες στο κλαμπ, από τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας έως και τον κόσμο. Σε αυτό βέβαια τον πιο σημαντικό ρόλο παίζουν τα αποτελέσματα. Όταν μια ομάδα κερδίζει όλα καλά είναι.

Ο Παναθηναϊκός την πάτησε με τον Ατρόμητο.

Ήττα βέβαια που γυρίζει αν κερδίσει με δυο γκολ στο Περιστέρι και προκριθεί.

Μπήκε όμως ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο σύνολο, ο Τερίμ θα πρέπει να πάει με όλους τους παίκτες στην τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο εκτός αλλά και Ολυμπιακό εντός.

Το ζήτημα είναι πως στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, η ομάδα εμφανίστηκε λίγο μπερδεμένη. Για το τι έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο Μπακασέτας έδειξε καλά στοιχεία. Είναι σε καλή κατάσταση, αυτό που μένει βέβαια και είναι σημαντικό, είναι να μάθει την ομάδα.

Ο Τερίμ ωστόσο ρίσκαρε. Μπορεί και να υπερεκτίμησε τις δυνατότητες των νέων παικτών που απέκτησε.

Εμφανίστηκε ένα σύνολο με αρκετούς νιόφερτους που φυσικά δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Προπονήσεις λίγες μεταξύ τους. Ειδικά η αμυντική γραμμή με τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι και τους στόπερ Ακαϊντίν και Ούγκο ήταν πέρα για πέρα νέα.

Ο Τερίμ σε αυτό το θέμα μπορεί και να μην το διάβασε καλά το ματς. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είχε τις φάσεις ακόμα και για να κερδίσει το ματς. Αλλά έτσι είναι η μπάλα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα