Παναθηναϊκός: Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Τερίμ

00:17 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ άλωσε τη Λεωφόρο με τη βοήθεια του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των προσδοκιών, αλλά ο προπονητής του δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Μετά το τέλος του ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ τα έβαλε με τον διαιτητή. Του έφταιγαν οι

καθυστερήσεις. Θεωρούσε πως έπρεπε να έχει δώσει παραπάνω χρόνο ο ρέφερι.

Μόνο που στη συνέντευξη Τύπου ο Τερίμ δεν έμεινε εκεί. Τα έβαλε με όλους και με όλα. Ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν αυτός για την κακή εικόνα της ομάδας του. Και ας κατέβασε μία ενδεκάδα που δεν είχε καμία λογική.

«Μέχρι στιγμής δεν είχα πει τίποτα για τους διαιτητές, μόνο μία φορά είπα για την καθυστέρηση. Αλλά η ερώτηση είναι η εξής: ο Σπόραρ γιατί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι και είναι και φάουλ. Δεν είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα αυτό; Συγχαρητήρια, όπως και να ‘χει, κέρδισαν οι αντίπαλοι. Δεν θέλω να δείξω τον διαιτητή ως δικαιολογία. Ήταν κόκκινη για μένα η φάση του Μπερνάρ στο πρώτο ημίχρονο και του Κετζιόρα δεύτερη κίτρινη. Μπορεί να είναι η φάση του Αράο φάουλ, εσείς πρέπει να συνεχίσετε το παιχνίδι και να το τσεκάρετε στο VAR. Η Ελλάδα, το πρωτάθλημα δεν αξίζει τέτοιου είδους διαιτητές που δεν έχουν ποιότητα. Αν ήταν 30 χρόνων καλός διαιτητής, η UEFA θα τον είχε δει και θα τον είχε ανεβάσει», δήλωσε.

Πέρα από το κομμάτι της διαιτησίας τα έβαλε και με την αναβολή: «Σεβόμαστε την απόφαση της Ομοσπονδίας, αλλά όπως είπατε, όταν παίζεις μετά από 21 μέρες, αλλάζει η ψυχολογία. Αν ρωτάτε τη γνώμη μου, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να μην είχε τόσο μεγάλο κενό. Πάντα θέλουμε όταν οι αντίπαλοι μας συνεχίζουν στην Ευρώπη να παίζουν, είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά όταν υπάρχει λίγη παραπάνω λογική, χαιρόμαστε περισσότερο. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα ξεκούραση όταν παίζει η ομάδα μου στην Ευρώπη».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα