Παναθηναϊκός: «Τελικός» για την ισοφάριση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για το Game 2 στα play off της EuroLeague, έχοντας ως στόχο να φέρει τη σειρά στην ισορροπία.

Μόλις 48 ώρες πριν οι «πράσινοι» τα έκαναν σαλάτα

χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας, προκαλώντας παράλληλα φρενίτιδα στο Twitter.

Ο Κώστας Σλούκας μετατράπηκε από ωραίος σε… μοιραίος και πλέον καλείται να το πάρει πάνω του προκειμένου το «τριφύλλι» να κόψει την πλάκα και να κάνει 3 σερί νίκες.

Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από έντονα συμπτώματα ιγμορίτιδας, ενώ αποκόμισε και μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης.

Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί δεν θα έχει στη διάθεσή τους  τον Γουέιντ Μπάλντουιν, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο.

Το σίγουρο είναι ότι η αποψινή αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να οδηγήσει τη σειρά για σίγουρα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι.

Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο εύκολο δεν θεωρείται, καθώς η Μακάμπι έχει πάρει τον… αέρα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς έχουν νικήσει και τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1: Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91
Game 2: (25/04, 21:15) Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ
Game 3: (30/04, 20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός
Game 4: (αν χρειαστεί, 02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός
Game 5: (αν χρειαστεί 08/04) Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα