Παναθηναϊκός: Θα τον ωφελήσει η αναβολή

10:39 2/9/2020 - Πηγή: Sportime
Από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, η σέντρα στη Super League 1 μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν το ήθελε αυτό και είχε εκφράσει εξ αρχής την αντίθεσή του. Ωστόσο, δεν εισακούστηκε.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν, μάλιστα, η μοναδική ομάδα της Λίγκας που επέλεξε να τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος εκδίδοντας ανακοίνωση.

Εννοείται πως δεν είναι φυσιολογικό να αλλάζει η σέντρα του πρωταθλήματος λίγες ημέρες πριν. Ωστόσο, η όλη κατάσταση ενδεχομένως να λειτουργήσει προς όφελος της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος. Τα τρία φιλικά που έχει δώσει έως τώρα με Μαρκό, ΟΦΗ και Λαμία έχουν δείξει πως ο Παναθηναϊκός θέλει πολλή δουλειά για να δέσει. Μπορεί να υπάρχουν καλοί παίκτες στο ρόστερ, αλλά ομάδα δεν έχουν γίνει. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι μεγάλη η δυσκολία. Δεν παράγει φάσεις εύκολα το «τριφύλλι» και αυτό θα το βρει μπροστά του όταν θα παίζει κόντρα σε κλειστές άμυνες.

Χρειάζεται χρόνος προκειμένου να δέσουν οι Μακέντα και Καρλίτος και να κατασταλάξει ο Πογιάτος για το εάν πρέπει να τους χρησιμοποιεί μαζί στα πρώτα παιχνίδια ή όχι. Ο Ισπανός είναι ανέτοιμος ακόμη όπως και ο Σάντσες και όσο καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος, αυτό θα είναι υπέρ τους. Υπάρχουν τραυματίες με πρώτο τον Βιγιαφάνιες, ενώ δεν βοηθάει αυτές τις ημέρες και η απουσία αρκετών παικτών λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να γίνουν και άλλες τρεις προσθήκες. Μπορεί εκείνη του δεξιού μπακ να είναι για τον παίκτη που θα αποτελέσει τη ρεζέρβα του Σάντσες, όμως, ο χαφ και ο αριστερός μπακ θα είναι βασικοί. Συνεπώς η όποια καθυστέρηση αγωνιστικά μπορεί να βγει σε καλό.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Θα τον ωφελήσει η αναβολή εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα