Παναθηναϊκός: Τόσα θα παίρνει ο Φατίχ Τερίμ – Το νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή και ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Ατζούν έφερε τον Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα. Μέχρι και ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν ασχολήθηκε. Έφτασε να πάρει τηλέφωνο τον Τούρκο τεχνικό και να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Στη γειτονική χώρα ο Τερίμ είναι τεράστιο μέγεθος. Μιλάμε για τον προπονητή που κατάφερε να πάρει το Κύπελλο UEFA με τη Γαλατασαράι.

Δεν υπάρχει άλλη τουρκική ομάδα που να έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.

Από τα πρώτα θέματα συζήτησης είναι πως ο Τερίμ θα κοουτσάρει εδώ. Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και κάπως έτσι το πρωτάθλημά μας έχει αποκτήσει επιπλέον ενδιαφέρον και για τους γείτονες.

Από αυτούς βγαίνουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον νέο τεχνικό του «τριφυλλιού». Εκείνοι αποκάλυψαν το όνομα, τις επαφές ακόμη και τη διάρκεια του συμβολαίου του. Για 1,5 χρόνο θα είναι στα «πράσινα» ο 70χρονος.

Ακόμη και τις απολαβές του αποκάλυψαν οι Τούρκοι. Πόσα θα παίρνει ο Τερίμ; Όπως τονίζουν είπε το «ναι» για ένα ποσό ύψους 29.000.000 τουρκικών λιρών. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα του δώσει περίπου 1.350.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται μπόνους επίτευξης στόχων. Αυτές, δηλαδή, είναι οι καθαρές του απολαβές. Πρακτικά η διαφορά δεν είναι μεγάλη συγκριτικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Τόσα, Φατίχ Τερίμ –,panathinaikos, tosa, fatich terim –