Πανσερραϊκός – Άρης: Τι ισχύει με το γήπεδο των Σερρών και ποια η διάθεση των «κίτρινων»

Για το Σάββατο (20/10) έχει οριστεί το Πανσερραϊκός – Άρης και λίγες μέρες πριν διέρρευσε ένα επί της ουσίας γνωστό θέμα σχετικά με τον «λάκκο των λεόντων».

Πριν ξεκινήσει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες οι Σερραίοι είχαν ενημερωθεί από τις τοπικές αρμόδιες αρχές πως θα πρέπει να κάνουν κάποια βελτιωτικά έργα στο γήπεδό τους.

Το βασικό θέμα είναι η στατικότητα στη Θύρα 6. Υπάρχει θέμα και με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά από την ΠΑΕ τονίζουν πως μόνο σε ακραία καιρικά φαινόμενα θα αντιμετώπιζαν όντως πρόβλημα εκεί.

Εντός της ομάδας γνωρίζουν

και πώς ξεκίνησε όλο αυτό και από ποιον. Παρόλα αυτά εκτιμούν πως ό,τι έπρεπε να γίνει, το έκαναν. Στο διάστημα της διακοπής υπήρξαν κάποιες κινήσεις ώστε να αποφευχθούν τα απρόοπτα.

Από εκεί και πέρα, στα «λιοντάρια» έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να μείνει ένα κομμάτι του γηπέδου κλειστό. Λόγω της εμπορικότητας του αγώνα, όμως, ίσως να μην είναι εφικτό αυτό στο Πανσερραϊκός – Άρης.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη (19/10) στη σύσκεψη που θα γίνει στην περιφερειακή ενότητα Σερρών. Εκεί θα αποφασιστεί εάν μπορεί να γίνει ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ακόμη και εάν υπάρξει αρνητική εξέλιξη, ο Άρης θα βάλει στο τραπέζι να αντιστραφούν οι έδρες. Να γίνει, δηλαδή, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να πάνε οι «κίτρινοι» στις Σέρρες στον δεύτερο γύρο. Λύσεις υπάρχουν και ειδικά από τη στιγμή που τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και ο Άρης θέλουν να γίνει κανονικά το παιχνίδι και να μην μπουν σε μία διαδικασία αναβολών.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα