ΠΑΟΚ – Μποέμιαν: Αντικυβερνητικά συνθήματα στην Τούμπα και γνωστό σύνθημα κατά Μητσοτάκη

ΠΑΟΚ: Ειδικότερα, για λίγα δευτερόλεπτα στην Τούμπα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και γενικά όλης της Βουλής. Με αυτόν τον τρόπο οι κερκίδα έδειξε την αντίθεσή της στις πρακτικές των πολιτικών.

Παράλληλα, ακούστηκε και υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει πάρει… υψηλή θέση στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ

με τη Μποέμιαν οι οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι πραγματοποίησαν πορεία κατά του νέου αθλητικού νόμου και κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Οι ίδιοι μάλιστα έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το γήπεδο της Τούμπας. Για αυτό τον λόγο η Θύρα 4 παραμένει κλειστή, με την αρχή να γίνεται στην αναμέτρηση με την Μποέμιαν.

«Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτο-απομόνωση. Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις…», γράφει χαρακτηριστικά πανό που αναρτήθηκε στην Τούμπα αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο και αποθεωτική υποδοχή των παικτών στην Τούμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Πανό με… νόημα στην Τούμπα – «Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε στις διακρίσεις»

Survivor – Ασημακόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα του

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα